Cocuk bana 2 gundur bulusma teklif ediyor ama ayarlayalim dedik, simdide olur dedim
Ama beni almaya gel yakin oturuyoruz ehliyetimj aldilar hizli kullandim diyor
Bir kiz olarak arabamla ilk date icin goturmeyi uygun bulmuyorum
Siz ne dusunuyorsun?
Cocuk bana 2 gundur bulusma teklif ediyor ama ayarlayalim dedik, simdide olur dedim
Ama beni almaya gel yakin oturuyoruz ehliyetimj aldilar hizli kullandim diyor
Bir kiz olarak arabamla ilk date icin goturmeyi uygun bulmuyorum
Siz ne dusunuyorsun?
Aracım yoktu. Onada gel beni al demek olmaz. Ben yürüyerek gitmiştim önce longboard yaptım sahil boyu giderken ağzım tatlansın diye bir dondurma yedim sahilde kafede güzel müzik çalıyordu biraz da orada dans edip onunla buluşacağım kafeye gittim eğlenceliydi sohbet
Bence de ilk buluşmada erkeğin gelmesi daha hoş olur ama şartlar da önemli 🙃
Çocuk “ehliyetime el koydular hızlı kullandım” diyorsa açıkçası bu bile başlı başına red sebebi olabilir 😅 Hem sorumsuzluk hem de mazeret gibi duruyor.
Kendini rahat hissetmiyorsan arabayla almaya hiç mecbur değilsin. Yürü mesela ortak bir yerde buluşmayı teklif et ya da toplu taşımayla gelsin. İlk buluşmada konforun ve güvenin her şeyden önemli 💯
İçine sinmiyorsa ertele, kış günü hem soğuk hem kafan karışıkken direksiyona oturmak da ayrı stres sonuçta 🚗❄️
Cevap
12Cevap
Hızdan ehliyet alınmıyor bildiğim kadarıyla para cezası var
Karar senin ben ne desem boş dikkat et ıssız bir yerde bırakmasın geceleri köpekler oluyor
Nolur ki yani sen alsan incilerin mi dökülür. Belki seni test ediyor yiyici kızlardan mısın diye.
Aynn o yuzden zaten kendini belli etmrsi iyi oldu @Asdfh1234
O yuzden bulusmayi gitmicem
Kesinlikle abartı bir durum tecavüz falan eder dikkat et
Dogru dusunuyosun...
Petrole götür fullesin prenses
Aq erkeklerden beklersiniz sma
Limuzin gönder aşko yaz
Uzak dur
Otobüse atla gel de
haha efsaneymiş be
ayril knk
Ne var ki bunda. Hep erkek mi götürecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?