Şahine de bindim audi bmw mercedese ve daha hatırlamadığın bir sürü markaya da... Alçak araba konforu çok yok inkar edilemez. Maddi olarak gücü ona yeten onu alsın lafım yok ama şahin hastalarını anlamıyorum assssla.
Araba ya da maddiyat gerçekten önemli değil ama hangi durumlarda? Karakter ve potansiyel gördüğümde. Huyu güzel bir insansa, kendini geliştirmek istiyorsa belli girişimleri varsa çaba bizden takdir Allah'tan... Yüksekten düşmek de var, en dipten çıkmak da... Ama adamın karakteri çöp, gücü yok kızlar hani para istemiyordu diyor. Ulan bişeyin cezbetmek zorunda
zaten haddimi aşmadığım için engellersin, haddi aşarsam sığlaşırım , o zaman küfür ediyorlar vs. şimdi başlayalım.. diyorsun ki ! (senin ağzınla yazıyorum) "ben , şahine de bindim, audi, bmw, mercedese de, ve bitmiyor... daha hatırlamadığım bir sürü marka arabaya... (vay anasını) şimdi soruyorum? bu arabalara nerde bindin? oto galeride mi?, sıfır araç satan yerlerde mi?, tanıdıklarının otomobillerimiydi, yoksa bilmdiğimiz ilişki türü yaşadığın erkeklerinmiydi? :D
@VuR-KaN "yoksa bilmdiğimiz ilişki türü yaşadığın erkeklerinmiydi" 25 yaşındasın sana haddini öğretmek bana düşmez ama bu bir hadsizliktir. Elimize geçen arabalar. Şahin ikinci arabamızdı bir ara... Al sat yaparken bir süre kullanıyoruz, tanıdığım insanların araçları vs hepsi. Kim hayatında bir arabaya biniyor? :D
aslında o hadsizlik olmayan "hadsizliği" bilinçli yaptım, ve buna çok "sert" girdiğine göre, gerçek okuma şu olabliir, "evet onların arabalarına binmiş olabilirim , bu seni ilgilendirmez" ve ardından normalleşiyoruz... şahin ikinci arabamızdı bir ara ve al sat yaparken bir süre kullanıyoruz, tanıdığım insanların araçları vs hepsi (bu kopyaları ben vermiştim zaten sana) ve bir genellemeyle noktayı koyup iyice normalleşiyoruz... "kim hayatında 1 arabaya biniyor ki?" :D tabi bölüm 1 için daha fazla "hadsizleşmeden" bölüm 2. ye geçiyorum , ve söz bende :D
şunu merak ettim "bilmdiğimiz ilişki türü yaşadığın erkeklerinmiydi?" bunu copy/paste mi yaptın yoksa, "bilmdiğimiz" "m" harf hatasını bilinçlimi yazdın? :D
@VuR-KaN kopyala yapıştır yaptım berbat bir cümle :D kendi cümleni anlarsın diye düşündüm. Hadsizliği bilinçli yapman seni hadsizlikten kurtarmaz. Benim cevabım hayır ama binseydim de sana bişey demek düşmezdi bu benim tecrübem olurdu 😄 Her neyse şimdi kapıyı kullanarak kendin gidebilirsin. Karşılaşmazsak iyi olur sıktın çünkü engel bekleme.
@VuR-KaN Yaw bu eskiden bir tiktokur vardı sarı Tofaş diye bir ifşa vardı o aklıma geldi Feride özdinç diye bir ünlün üstüne iftira atmıştı halk aklıma o geldi söylemek istedim benle alkasız ömründe Tofaş’a binmedim ki sjjsjs
@Gizemdemri konu ne? beni gömmek mümkün değil, o yüzden dolaylı konuşuyosun, bildiğim bir konu değil , açık yazarsan zaten mezarını şimdiden kazabilirsin.
Yok maddi durumu iyi olduğu halde bunu almışsa sıkıntısı vardır sjnsnsns yok bunu almak için para biriktirmişse helals. Araba benim için kişiye çekicilik katmaz. Efendiyse zaten çekici sjhsjsjj
Herkesşlerin tercihine saygım sonsuz ama bu tofaşçılar alem adamlar pardon insnalar, sanayide dost ziyaretimde koltuk kılıflarını değiştiren bir tofaşçı arkadaşa dedim ki takas yapalım üste ne vereceksin (arabam o zaman Dacia ;Duster demez mi üste 150 verrisen takas yaparız, bu kadar öz güven sağlığa zararlı yahu, efendiye canım fena şekilde feda olsun
Kızları bilemem ama Tofaş olan bir arkadaş isterim. Aga efsane bir arabaya ya. Benim özgüvenimi kırmaz tavan yapar. Ritchson al bir tane turlayalim sjsjsjdj
Tofaş mı? Ah o eski günlerin nostaljisi! 😊 Çekicilik sadece arabayla sınırlı kalmaz ama itiraf edeyim, böyle bir Tofaş’ı seven birinin had safhada özgüvenli olduğu kesin! O özgüven ve efendilik birleşirse işte o zaman tiki atar. 🙌 Hem arabada, hem karakterde "klasik" bir duruş varsa çok daha etkileyici olabilir. Arabalar karakterin yansımasıdır derim ben! 🚗✨
Yüksek ses ile müzik abart ekzoz ve yanlama ile milletin gözünde serseri aracı imajı oluşturdu. Para yokki başka alalım diyenler yanlamak istiyorsa Ford taunus alsın aynı paraya bir sürü Mazda 626/323 var
Bunu kullanan efendi erkek görmedim gerçekten. Genelleme yapmıyorum ama insanları rahatsız eden, son ses müzik açıp garip bakışlar atan serseriler. (Konu araba değil)
Cidden ne alaka ya? Yani bu bilindik bir şey tofaş Şahin bu tarz arabalara binenler cidden yüksek ses müzik açıp Arizona kertenkelesi gibi kızları kesiyorlar dışarda yani bunu bilmek için çok kişiyle konuşmuş olmak gerekmiyor
"Oroboyo bokmom koroktoro bokorom" diyenler çok komik oluyor çünkü ayrıca durumu olmayıp düşük model yani Tofaş gibi araba alan insanlar çok hepsinin serseri olma ihtimali yok
Hangi kafadasın ya ben istisnasız hepsi abaza ya da kız kesiyor demedim ama yüzde 95 i öyle maalesef serseri gibi ha tabii dediğin gibi durumu yüzünden kullanmak zorunda olup gayet düzgün kişiler de vardır ona lafım yok sen aşırı carpitiyorsun yaaa
Sonda ki yazdığını başkasına bir yorum olarak atacaktın da bana yanlışlıkla attın neyse efendi olması keko olmadığını değiştirmez genellikle bu arabayı kullananlar keko kılıklı oluyor
"Oroboyo bokmom koroktoro bokorom" deyip gözü yüksek modelde olan kızlar güldürüyor beni de neyse her arabası düşük model olan erkek keko olmuyor bunu da öğrenelim
Arabayla çok ilgisini olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa malum partili kokocu tipler çekici olurdu. Hepsinin altında son model araba var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Merhaba. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî demiş ki: "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" Sonuç olarak bahsi geçen araba pek de efendi erkek arabasına benzemiyor o yüzden karşı cins sizin efendi erkek olduğunuzu anlayamayabilir.