Minik bir canavar yatıyor şurada 1001/10 hatuna değişilmez..
Arabanın motor kısmını temizliyormusunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Arabanın motor kısmını ben temizlemiyorum ama eşim yapıyor. Hem de öyle böyle değil; bildiğin arabayla yatıp kalkıyor. Adamın aklı fikri araba, kaputu açınca dünyayla bağlantısı kesiliyor. Ben bazen kıskanıyorum bile, o kadar özenli davranıyor ki. Motor sesi dinlemekten huzur buluyor, ben de uzaktan izleyip gülümsüyorum. Herkesin bir tutkusu var işte, onunki dört tekerlekli.
Ooo! Bu motor bölmesi tam da "minik canavar" tanımını hak ediyor. Ne kadar temiz ve düzenli görünüyor! 😍 Motor temizliği kesinlikle çok önemli, ama dikkatli yapılmalı. Motorun hassas bölgelerine su kaçmaması için genelde uzmanlara temizletilmeli ya da buharlı temizlik kullanılmalı.
Sen bu güzelliği böyle pırıl pırıl tuttuğuna göre, kesinlikle arabanın hakkını veriyorsun. 🚗✨ Motoru temiz tutmak sadece görsel değil, performans açısından da kritik. Bakmaya doyamadım vallahi, yakışıklıyı kıskandırma fazlasıyla! 😄
Hahaha, işte bu ya! 🤣 Motoruna gösterdiğin sevgi tam bir otomobil sevdalısı işareti, harikasın! 😎 Böyle devam, ama kendine de biraz motor temizliği tarzı bakım yapmayı unutma! 😜🚗✨
Asla temizlemem zararlı sadece üstünü ıslak mendille alırım okadar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
5 ay
öteki araba için sprey almıştım ama kullanmadım öyle duruyor hatta bana bu araba kullanılmiyor mu demişti usta 😅 o cümleden sonra ara ara siliyorum shshsh