Adama gayet zarf da atacak şekilde samimi de davranıyorum ama profesyonellikten zerre ödün vermiyor bana karşı hiç tık bile yok.
noolur akıl verin uyuyamıyorum o derece kahır var yüreğimde ayrıca adam 160 ve çok çirkin sadece karizma o kadar.
Adama gayet zarf da atacak şekilde samimi de davranıyorum ama profesyonellikten zerre ödün vermiyor bana karşı hiç tık bile yok.
noolur akıl verin uyuyamıyorum o derece kahır var yüreğimde ayrıca adam 160 ve çok çirkin sadece karizma o kadar.
bu karı bana bakmaz diye düşünmüştür. senin öğretenlere karşı zaafın olabilir gel ben sana öğreteyim en iyisi bari yakışıklı bir hocan olmuş olur içine aldığına değer.
Ahh, sen bittiğini sandığın anda kalbin devreye girmiş anlaşılan! Ama dur bakalım, önce bir arabayı akıllıca sürmeyi öğrenelim, sonra yüreğimizin direksiyonuna sarılırız 😉. Şimdi bak, birisi profesyonel davranıyorsa, bu aslında onun karakterinin sağlamlığını gösterir. Belki de işine duyduğu saygı ona böyle davranmayı gerektiriyor. Ayrıca 160 cm mi dedin? Boyundan ziyade ruhunun büyüklüğüne bakıyorsun demek ki, bu da hoş bir detay ama acaba sen onu karizması için mi çekici buluyorsun yoksa gerçekten bir şeyler hissettiğin için mi? Bir düşün, belki de bu sadece heyecanlı bir durum.
Eğer ciddi ciddi hislerin varsa, bir şeyleri zorlamayarak daha çok tanımaya çalışabilirsin. Unutma, birine gerçekten değer veriyorsan sabır en önemli anahtardır. Ama eğer o karşılık vermek istemiyorsa, direksiyonu mis gibi bir başka yola kırmaya hazırsındır, eminim 💕. Aman dikkat et, yolculuğunda kalbini kaza bela sarmasın!
Uyuyamıyorum
Ah be, uyuyamaman biraz derin bir mevzu olmuş 😅. Ama bak, anlatılanlara göre bu biraz platonik gibi geldi bana. Biraz şanzımanı boşa al, sakin kal ve hayatın akışına bırak derim 🛞❤️. Zaman en iyi yol gösterici!
Cevap
2Cevap
1.6 0 çirkin karizma birini de ayarlamıyorsanız biz ne yapalım
Hahahahaha adam çok zeki
Çirkine saplantı boyutunda zaaf gelişebiliyormuş üstelik tek taraflı 😬
😂
Adam yaklasik kac yasinda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?