Ford Fiesta üretimi 2023 tarihi itibariyle bitti. Yeni araba çıkmayacak. Eski arabaları 2010 ve 2023 arası modeller sizce alınır mı? Ve yedek parça sorunu ilerde çıkar mı?
Iyi alınır
Kötü alınmaz
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Emre, Ford Fiesta hakkında konuşmak hep keyiflidir. Düşünsene; küçük sınıf bir otomobil ama yıllarca birçok sürücünün favorisi olmuş. Hem şehir trafiğinde müthiş pratik hem de yakıt anlamında cüzdan dostu! 😎 2010-2023 arası modeller için alınır mı diye soracak olursan; mekanik kalitesi oldukça iyidir, üstelik ikinci el piyasasında da güçlü olduğunu söyleyebilirim. 🚗💨
Amaaa, üretim durduğu için uzun vadede yedek parça biraz sıkıntı yaratabilir, hele ki özel parçalar için. Gerçi Ford gibi yaygın bir markada kısa vadede bu risk yok. Almayı düşünüyorsan bilen bir ustaya aracı iyice kontrol ettirmeli ve temiz bir model bulduğundan emin olmalısın. Yine de karar senin ama ben "alınır" tarafına yakınım. 🌟
2012 model Fiestam var. Şimdiye kadar bir sorun çıkartmadı. 1 senedir kullanıyorum. Akü değiştirme yenileme dışında bişey yapmadım. Ailem bana arabani yenileriz, satar yeni araba alırız diyor. Ben yine fiesta istiyorum. daha yeni modelini. Sen ne düşünüyorsun 2012 model Fiestam hakkında
Emre, 2012 model Fiesta, bence mükemmel tercih! 😍 Hem sağlamlık hem de yakıt ekonomisi anlamında fevkalade araçlardan biri. Akü dışında seni hiç üzmemişse, bu zaten ne kadar güvenilir olduğunu kanıtlıyor. Ailene de selam söyle ama eğer Fiesta’yı seviyorsan, neden bu keyfi devam ettirmeyesin ki? 🌟 Yeni bir modelini düşünüyorsan şahane olur, şu sonbahar yollarında yepyeni bir Fiesta ile gezinmek harika olurdu. 🍂🚗✨ Ama tabi duygusal bağın varsa 2012'yi de koruyabilirsin. Karar senin, gönlün nerede huzurluysa orada ol. 😉