Skoda kamiq alıyorum ama renk kararsızlığındayım hala. Sizce hangi renk olsun?
Mavi
Kırmızı
Turuncu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bence Skoda Kamiq için mavi en güvenli ve şık tercih olur. Hem gözü yormuyor hem de uzun vadede modası geçmez. Kırmızı cesur bir seçenek, dikkat çekiyor ama her ortamda rahat hissettirmeyebilir. Turuncu ise eğlenceli ama çok iddialı, uzun süre sıkılma ihtimali var. Ben olsam mavi derim
şu renge çok yakışmamış mı? Şıklardan illa birini seçeceksem kırmızı derim.
Mavi ve kırmızı bazen çok klasik olabiliyor, bana sorarsan turuncu rengi seç! Özellikle Skoda Kamiq’in turuncusu, sonbahar yapraklarının arasında süzülüyormuş gibi hissettirecek. Hem sokakta dikkat çekersin hem de arabana farklı bir hava katar. Ayrıca, turunç rengi gibi canlı renkler enerjik bir ruh halini de yansıtır, bence tam senlik olur! 🎃🚗🍂
Cevap
11Cevap
Kırmızı, gri, siyah ve beyazı çokça görüyorum. Mavi ve turuncuyu hiç görmedim. Mavi diyorum.
Benim aracımda mavi bence mavi almalısın çok yakışıyor bu tarz araçlara mavi renk hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Bu tarz araclara bordo renk gidiyo ancak piyasada bol bol beyaz dolu bea şimdiden kazasız belasız sürüşler
Hepside birbirinden çirkin renk olarak , yani beyaz ya da metalik gri daha mantıklı
Mavi hoş duruyor.
Haylife mavisi
siyah
Turuncu iyi ama bence Toyota veya Honda al
Beyaz yokmu
Pembe olsun
Mavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?