Gece arabanın içinde duran bir kadın neden rahatsız edilir ya sokakta da değilim arabanın içindeyim. Niye rahat bırakmıyorlar?

Psikolojim ve ruh halim hiç iyi değil. Üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi. Arabam da var ve çıkıp turlamak istiyorum, deniz kenarına gidip arabayı denize doğru çekip denizi izlemek ve düşünmek istiyorum. Kafamı dinlemek istiyorum. Arabadan inmem bu saatlerde zaten ama arabada başıma ne gelebilir ne olabilir ki diye düşünüp çıkmıştım. Arnavutköy sahilde 2 arabalık boş yer vardı denize doğru çekmiş arabaların arasında. Ben de o boşluğun birine girdim sağımda araba vardı ama içinde insan yoktu. Solum boştu ilk girdiğimde. Ben girdikten 40-50 sn sonra başka bir araba girdi. Camları filmli olduğu için içeriyi göremiyordum ama şüphelendim ve rahatsız oldum. Tam oradan çıkmayı düşünüyordum ki elinde tepsiyle bir adam cama tıkladı. Noldu dedim o da çay kahve lazım mı dedi. Ben de cafe mi burası yanlış mı geldim denizi izlemeye sahile gelmiştim dedim. Cevabını dinlemeden neyse çıkacağım zaten şimdi dedim ve çıktım. Neyse ben çıkınca yanıma sonradan gelen araba da çıktı resmen arkamdan peşimden geliyordu. Özellikle ara sokaklara girdim ve döndüm. Biraz daha gelse insanların olduğu bir yere gidip hayırdır diye bağıracaktım durup arkamdakine. Ama bir süre sonra atlattım onu. Bize neden rahat ve huzur yok şu dünyada? Şu İstanbul'da gece denizi izleyemeyecek miyiz arabamızda oturup? Neden herkes rahatsız ediyor neden yalnız bırakmıyorlar beni ya koca İstanbul'da arabada duracak yer bulamadım of

Güncellemeler
6 ay
Yaşadığım olaydan sonra girdiğim psikoloji ve tripler: https://youtu.be/P4Zi_own3W4
Gece arabanın içinde duran bir kadın neden rahatsız edilir ya sokakta da değilim arabanın içindeyim. Niye rahat bırakmıyorlar?