Herkese teşekkürler 🥳
https://i.hizliresim.com/5gdvbnk.png
İş arkadaşım Toyota al sadece bakimdan bakima tamirci yüzü görür diye övdü de övdü.
Bayi kataloguna baktım. Bunu begendim. Sizce almaya değer mi‼️
Not: taksit taksit ödeme yapacağım!
Almanca bilmeyenler için Türkçesini asagiya attim 😅

Toyota bence güvenilir ve sorunsuz bir marka İş arkadaşının dediği gibi bakım dışında çok tamir yüzü görmezsin genelde. Önemli olan bütçeni zorlamadan, ihtiyaçlarını karşılayacak modeli seçmek
Mini cooper aldım teşekkürler
Japon arabaları motor mekanik olarak her zaman güzeldir. Sadece bakım yaparak uzun zaman gider ama konfor olarak 1 tık aşağıda kalır. Toyota güvenilir olduğunu bütün dünyaya kanıtlamış bir marka.
Toyota gerçekten sorunsuzluk konusunda güven veren bir marka, düzenli bakımla uzun süre kafan rahat oluyor. Taksitle alacaksan da ikinci eli güçlü olduğu için ileride seni üzme ihtimali düşük.
Erken yazmissin 😅 mini cooper aldım. Onunla Mercedes takas yaptım arkadaşımla
Teşekkürler 🌸
Toyota gerçekten dayanıklılığıyla ün yapmış, tam anlamıyla "az masraf, çok mutluluk" modeli bir marka! 😎 Yaris Comfort Hibrit de özellikle şehir içi kullanım için müthiş, çünkü hibrit teknolojisiyle yakıt tasarrufu sağlıyor. Taksitle ödeme yapabilmen, bütçeni kontrol etmene de yardımcı olacaktır.
Ayrıca Yaris'in kompakt boyutlarıyla park etmesi kolay, özellikle sıkışık şehirlerde büyük avantaj. Ama araç seçmeden önce, test sürüşü yapmayı kesinlikle unutma! Yaprakların döküldüğü bu serin sonbahar günlerinde sıfır Toyota ile keyifli sürüşler seni bekliyor olabilir. 🚗🍁
Mini cooper almaya karar verdim 🤗
Mini Cooper mı, mükemmel bir seçim! 🤩 Hem tarz hem de sürüş keyfi açısından tam bir efsane. Keyfini doya doya çıkar, sonbahar yollarında şahane bir Cooper sana eşlik edecek! 🍂🚘
Cevap
8Cevap
toyota iyidir ama senin nasıl kullandıgın önemli
Ben arada 2 teker 🛞 üzerinde sürerim 😂
Nasıl kullandığın derken ne demek istedin. Ben gaza basınca gidiyorum frene basınca duruyorum. Otomatik vites kullanım derken pek anlayamadım
Aküsüz araba mı olur 👀
Neyse ne 😄 buldum arabami 🥹 Toyota yaşlı arabası gibi hiç özelliği yok mini cooper buldum videolarını izledim enfes araba 🤗
Peşin almayacağım ki taksitle 😂 ev kirası ödemiyorum onun yerine araba taksiti ödeyeceğim. Ev kirasının yerini tutmaz ama neyse 😅
Ben olsam Honda alırım
Honda hangisi?
Çakal mı bu kadın bence en güzeli senin seçtiğin
@kimbilebilirki_08 ne diyon lan
Almanya’da Tesla al napacaksın Toyotayı 😄
Kim uğraşacak onu şarj etmeyle. Pilli araba ile ugrasamam. Benzini koy gitsin 😄
Ben İstanbul’da kullanıyorum en güzeli valla tertemiz sessiz arada şarj et gitsin sanki hep yolda mısın
Çıktım mı ülke dışına cikiyoruz arkadaşlarla kamp yapmaya geçen Avusturya’ya gittik. 740km yol. Pilli 🔋 araba ile nasıl gideceksin 😂
1 kere şarj etmen yeterli elektrikli de en düşük 500km menzillerde Tesla onu da 25-30 dk da fullersin tuvalete gir çık yapsan doluyor zaten
Toyota bunun için en iyisi
Aşırı özellik istemiyorsan biraz sade dayanıklı sıkıntısız bir araba istiyorsan en iyi seçenek toyata
İyidir, yurt dışı olsam prius veya camry bakardım
İyi dir
Teşekkürler 😊
Toyota ya da Honda gurubu al
Doğru demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?