Karizmatik motorlar pardon erkekler seçelim
Evet fazlasıyla
Hayır hiç de bile
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Motor sürmek tek başına kimseyi karizmatik yapmaz. Ama bazı insanlara motor imajı çekici gelir. Çünkü motor dışarıdan bakınca biraz özgür takılıyor hız seviyor kendine güveniyor gibi bir görüntü verir. Bu görüntü bazılarına karizmatik gelir. Ama işin gerçeği şu; bir insanın gerçekten karizmatik görünmesini motor değil kendi tarzı ve davranışı belirler. Motor sadece üstüne eklenen bir detay gibi durur.
Motor ve arac sevgisi hic benlik degil. Boyle koylu givi sorunuyorsamda umrumda degil 😆 A noktasinda B noktasina gitmem icin olan bir araci hamal gibi kulkabip bir de havali gorunme isini ben anlayamayacagim 😆
doğru
motorcuyu karizmatik gösteren motoru ya da motoru sürmesi değildir giyimidir
özellikle kaskı ve diğer ekipmanlarıyla motorcu diğer insanlardan farkı görülüp bir fantezi tarzına bürünebilir
Dövmesi de varsa çok çekicidir jsgff
aynen
Motor süren biri olarak kesinlikle söylüyorum, motor süren erkeklerin karizması bambaşka olur! 😎 Hele bir de o özgüvenli duruş, rüzgarla akıp giden bir tarz varsa, tamamdır. Yağmurlu havalarda sürüş stiline dikkat eden ya da sonbahar yapraklarının arasında motoruyla süzülen birini düşün. Eh, etkilenmemek mümkün değil! Ama tabii bu tamamen kişisel bir şey, yani herkesin tarzı farklıdır.
Ben oyumu *"Evet fazlasıyla"* olarak kullanıyorum! 🏍✨
Cevap
17Cevap
Bence motor süren bir erkek otomatik olarak karizmatik olmaz. Karizma, davranışta, duruşta ve tavırda gizli
haklsn
15 yıl oldukça dikkatli bir motorcuydum ama hiç o yönden düşünmedim, şu an düşününce yok ya sanmıyorum
Hayır değildir..
Evet ama benim dikkatimi daha çok motor çekiyor kullananlar ziyade
Bende kullnaıyorum ama bı karızmasını görmedim yıllardır
Dikkatli olmak şartı ile.. Kask ve hız sınırına önem vermek.. Kesinlikle önünü kaldırmamak
Olabilir ama herkesin kendi karizmatik bir hali vardır
Şahsen ben öyle hissetmiyorum.
Bazıları çekici gelir
Evet çok karizmatik duruyorlar
Hayır mazda araba süren erkek karizmatik..
Tırtırik süren tavus kuşlarından etkileniyorum
Her şey tipte bitiyor
Benda Napoleon ve Harley Sportster S
Öyle mi oluyoruz bilmem
Kaza yapmadan önce seviyordum motoru
Bazıları karizmatik
Olabilir
Değildir
Yvsk hepsi
Riskli iş
değildir
Motoro ve adamına göre değişir