Güncellemeler
7 ay
Aracı babama hediye alacağım. Yıllar sonraİ20 sürdü kursta. Hocasıyla konustım manuel de vitese bakıyor otomatik almalısın dedi bütçem 700. Ufak olsun yeterli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
1,6'lar sorunlu. Kuru kavramalı olmasından dolayı şanzımanda ısınma problemi oluyor. Almayın. 1,4 otomatik tavsiye ediliyor.
1.6 düz mabuel al 1 4 kilimq actiginan çöker rampada vs yakıtı daha çok motoru yorar 1 6 manuel candır
1.6 lar
Var belki bilgim beni mi sorgulayacaksın şimdi al da gör fordlardaki kronik arızalar saymakla bitmez uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ford Fiesta'yı düşünüyorsan, iyi bir tercih! Ama şanzıman konusu tam bir nokta atışı ister. Fiesta'nın özellikle 1.6, PowerShift çift kavrama otomatik şanzımanına dikkat etmeni öneririm. Çünkü bir dönem bu modelde kullanılmış ve pek çok kullanıcı şikayette bulunmuştu. Isınma, vites geçişlerinde sarsıntılar ve kavrama problemleri sık rastlanan durumlardı. 🌡️🚗
Eğer kesinlikle otomatik istiyorsan 1.4'ün tork konvertörlü şanzımanı daha dayanıklı ve sorunsuz bir tercih olabilir. Tabi almayı düşündüğün aracın servis geçmişini mutlaka kontrol ettirmen şart. Şanzıman masrafı ağırdır; bir baktır, sonra “keşke” deme. 🍁😉