Motordan anlayan bakabilirmi acil?

Motorum drift l 20 binde sanayiden cıkamıyorum son bir aydır neyse onu bunu gecin sorucagım soru şu motorumu bugun kendi servisi haric bi ustaya götürdüm cunku yasadigim yerdeki servisi cok kötü ve ustalar hic is yapmıyor hep cıraklar yapıyor yani anlicaginiz kendi servisine gittigimde saydıgım paralar vs bi kenara motorumun debriyaj balatası yanmıstı degistirmtmeye gittim ve degistirdiklerini söylerek teslim ettiler fakat AKŞAMINDA gene motorum gaz yemedi gitmedi ve aynı sorun devam etti bende baska bir motorcuya yazdım, bana aynı şikayetten baska birisinin daha geldiğini söyledi Servisinin balataları ters taktığını söyledi yapamadığını söyledi ertesi gün motoru onlara götürdüğümde çok kötü takılmış olduğunu gösterdiler yaptılar sorunsuz bir şekilde teslim aldım ama bi kaç sorun var ilk kez karsılastim bu sorunlarla 1. Motorum vitesi tutmama ragmen durdugumda örnegin ısık beklerken istop ediyor 2. Motor beklerken vites tutuluyken asiri titriyor ve altımdan ucup gidicrk gibi kendini titretiyor gaz vermeme ragmen bu neden kaynaklı ve neyapsam yaptirsam düzelir buarada servisinden cok para aldılar motor kusursuz çalısıyor ama bu dedigim şeyler var ne yapmalıyım

Güncellemeler
7 ay
Ve motorum artık boşada gecmiyır asiri sert vites atiyor
Motordan anlayan bakabilirmi acil?