Dünyada hangi ülkenin araba markası daha dayanıklı sorunsuz?
Amerika
Japon
Alman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Japon'lar artık Almanya'yı geçtiler
Hep öndeydi onlar bence
değil ilk Benz üretildi Motorwagen ismiyle 1885 ama yılında ve üstüne koya koya ilerlediler, ama japnlar 1904 yılında Torao Yamaha üretildi ancak evet son 10-15 yılın sıralamasında japonlar önde
Amerika da Datsun üretiyordu çok eskiden
Japon
Şöyle düşün, araba seçimi biraz karakter seçimi gibi! 🚗 Almanın sağlamlığı bir efsane, teknolojik altyapıları ve stabil sürüş deneyimiyle "yol tutuş" akıllara kazınıyor. Japonlar ise sadelikte ve uzun ömürlülükte harikalar yaratıyor, üstelik yakıt ekonomisiyle de gönülleri çeliyor. Amerikan arabaları mı? Güçlü, heybetli, motor sesi kulağa bir senfoni gibi! 😎 Ama bütçe ve amaca göre değişir tabii. Ben Japon severim, o dayanıklılık zamana meydan okuyor! Sen ne diyorsun? 🤔
Cevap
7Cevap
Motorda Japon, şasi ve kaportada İsveç derim.
Amerika net. Ama ülkemizde pek satışı yok ABD arabalarının
Amerika arabaları çok sorunlu kendi ülkesinde bile pek tercih edilmiyor General Motors bünyesine bağlı 4 marka da iflas eşigine gelmişti Toyota satışları karşısında 😆
Bunların hepsi GM ye bağlı yani General Motors, a Toyota karşısında kendi vatanında bile tahtından oldu sebebi çok sorun çıkarması Chevrolet Cadillac Lincoln GMC Cherysler bunlar eskisi gibi tutulmuyor
Hiç alakası yok Ford da Amerikan dökülüyo kaporta 😆
Merhaba. Klasik araba için Amerikan, günlük kullanım için Japon, arada bir hafta sonu kullanımı için de Alman arabası daha sağlam diye düşünüyorum.
Sağlamlık olarak Volvo düşünüyorum ama motor ve aksam sağlamlığı diyorsan Japon olabilir
Japon derim. Mitsubishi otoyalda atom karınca gibi...
Diğerlerini bilemem tabi
Evet bencede
japon arabaları sağlamlık konusunda tek geçerim
Amerikan arabalarını daha çok seviyorum
Ben mazda 3 3. Nesil der susarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?