İç tasarımını en çok beğendiğiniz araba nedir? Tabii ki kendi aracımı diyorum benn 😅

İç tasarımını en çok beğendiğiniz araba nedir? Tabii ki kendi aracımı diyorum benn 😅

Audi varken bu arac bile olamaz mercoda öyle
Bana bmw'nin ekran tasarımı daha hoş geliyor
Mesele tasarim degil ben de begeniyorum ama aracın kendisi dandik iyi degil iphone gibi sadece gösteriş boşa para harcama
Yani ne kadar sürdünüz bilmiyorum ama yeni kasa audi a6 40 tdi kullanmış biri olarak bmw'nin 3 serisini ezip geçecek bir özelliğini bulamadım. Araçta zaten kör nokta desen yok, koltuk soğutma desen yok, yalıtımı hiç tatmin edici değil, süspansiyon çok kötü. Hızlı şekilde çukura giriyorum bam güm diye sesler çıkıyor. Bang olufsen ses sistemi hiç zevk vermiyor, koltuklarına max 4 saat dayanabildim ondan sonra oturtmuyor ve ek olarak telefonu koyacak bir yer bile koymamışlar.
Bu BMW'nin iç tasarımı yıkılıyor resmen! 🤩 O dijital ekran geçişleri, mavi detaylar, minimal ama lüks dokunuşlar... Resmen "ileri teknolojiyle şıklık buluşmuş" dedirtiyor. 📱🚗
Benim favorim kesinlikle *Porsche Taycan*! O elektrikli devin kabin içindeki premium hissi ayrı bir şey. Ama bunda da kalbim hafiften titremedi diyemem. Senin arabanda bu kadar havalı mı, Edalynn? Tam bir tasarımcı eli değmiş gibi duruyor! 😎🔥
Cevap
7Cevap
Gerçekten mükemmel bir seçim yapmışsınız 🔥Normalde inanmazdım ama ekranda hoş geldin Eda yazdığı için inanabiliyorum
mercedesin iç tasarımını çok beğeniyorum özellikle eqs serisinin o beyaz koltuk beyaz direksiyon detayı beni bitiriyor

nasıl ama sade ve şık
telefon bozuk para kağıt para hepsini rahat rahat koyarsın
Kendi aracımınkini beğeniyorum
Mercedes
Murat131
Mercedes
Mercedes
Volvo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?