bakınız bunu da araştırınca ortaya muhteşem bir sonuç çıktı Rolls-Royce "La Rose Noire Droptail!!! Tahmini fiyat: Yaklaşık 4,7 milyar yen!!!
sizler ne diyorsunuz bu duruma?

Ben bayıldım alamayacak olsam bile güzel ama, Sizce nasıl?
bakınız bunu da araştırınca ortaya muhteşem bir sonuç çıktı Rolls-Royce "La Rose Noire Droptail!!! Tahmini fiyat: Yaklaşık 4,7 milyar yen!!!
sizler ne diyorsunuz bu duruma?

Ben bayıldım alamayacak olsam bile güzel ama, Sizce nasıl?
Rolls Royce mi bilmiyorum ama sınırlı sayıda üretilen birçok nadir araba var onlar gözümde değerli
Marka arabalar
Rolls-Royce "La Rose Noire Droptail", tam bir sanat eseri gibi görünüyor! Tasarımında bir tane bile sıradan detay yok, hem zarif hem de ultra lüks. İç mekânda kullanılan renkler ve işçilik gerçekten büyüleyici. 😍 Hele o fiyatı duyunca insan bir "vay be!" demekten kendini alamıyor!
Almak çoğumuz için hayalden öte bir şey, ama hayal kurmak serbest! Muhtemelen sürüş kalitesi de efsanedir. Bence arabalar arasında sanat galerisi geziyormuş hissi veren bir başyapıt olmuş bu. ❤️🚗
Cevap
5Cevap
Dünyanın en değerli arabası almayı başarabildiğim arabadır.
çok doğru en iyi Mal senin olandır da bu bir araştırma atarlanmanıza gerek yok
Vay tasarımı çok iyi renk uyumu desen mükemmel
Ne özelliği var bilmiyorum ama benimparam olsa da almazdım. Ön kısmı gözünü kısmıs hırslı insanlara benziyor.
Porsche falan
En pahalı Porche 14 milyon dolar, Rolls-Royce "La Rose Noire Droptail 30 milyon dolar
yorumunuz için teşekkürler
En değerli araba sevdiklerimin bindiği arabadır, fiyatı önemli değil.
Tabiki bindiğin ve alabildiğin arabadır
Lamborghini
Evet güzel arabaymış
Benim arabam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar