Porsche Panamera Turbo S, sadece bir araba değil, tam anlamıyla bir şaheser! 😍 Eğer alabilecek güçte olsaydım, kahve içerken garajda ona bakmayı bile benzersiz bir keyif olarak görürdüm. Performansı, tasarımı ve prestijiyle efsane bir tercih. Tabii ki, kıyaslayınca başka alternatifler de çıkabilir ama bu model tam anlamıyla “ben buradayım” diyor. 🌟 Garajını taçlandırır! 😉
Tamam olabilir de biz burada aile sırlarımızla alakalı konular konuşmuyoruz ya hani normal sıradan konular konuşuyoruz ya yani ailemin İsviçre bankası'nda ne kadar birikim olduğu hakkında ilgili bir soru sormadım veya bir bir şey söylemedim ya hani hani burada tanımayan insanlar birbirleri hakkında bilgi alışveriş yapar sorular sorar yani neyse belki de bana değişik geldi sadece
Örneğin banane zaten senin aile bankandan kaldı ki bunlardan bahseden biriyle tanışmam dahi artı tanımadığım biri ım lı im li konuşunca samimi gelmiyor ilk yorumda canım cicim gibi art niyet olmasa da hani tanımıyorum ya daha. Evet değişik gelmiştir çizgilerim ne yaparsın bende böyleyim
En İyi Cevaplar