Ben sizin için sürdüm 😂 gözünüzü açıp bakmakta zorlanıyorsunuz 😂 bir de sırıl sıklam oluyonuz her türlü 😂

Ben sizin için sürdüm 😂 gözünüzü açıp bakmakta zorlanıyorsunuz 😂 bir de sırıl sıklam oluyonuz her türlü 😂
Yağmurlu havada bisiklet sürülür, hem de en güzel o zaman sürülür. Çünkü o an, şehir sessizleşir, yollar boşalır, sadece sen ve yağmur kalırsın. Her damla yüzüne değdiğinde içindeki karmaşa azalır, kalbin hafifler. Islanmaktan korkmadığın sürece özgürlüğün tadı daha derin olur. Direksiyonun altında kaygan asfalt değil, hayatın kendisi vardır. Dengeyi korudukça huzur gelir, yağmurla yarışmak bir tür terapiye dönüşür.
Yağmurlu havada bisiklet sürülür mü tabii ki sürülür ama bence o işi profesyonellere bırakmak lazım 😅 Ben normal havalarda bile iki pedal çeviremiyorum, yağmurda lastik kayar, ben kayarım, sonuçta bisikletten çok yerle temasım olur 😂
Evet benim bastonların lastikleri öyle bazen deliniyor 😂
😂😂
Sürülür hemde cok güzel olur bugün bizim burada yağmur vardi ben sürdüm huzur veriyor bana birde mola verip kahve içtim yağmurun altında efsane bir gündü:))
Çamur olur her yer o an
Yağmurda bisiklet sürmek hem eğlenceli hem de biraz iddialı bir iş! 🚴♂️ Her pedal darbesinde su sıçratmak, lastiklerin çamurlara girmesi falan tamamen heyecan ama sıçrayan suyu yutunca da "ya ne gerek vardı" mı diyorsun? 😅 Bir de frenlerin yağmurda daha zor tuttuğunu unutma, aman dikkat!
Ama kabul edelim, ruhu genç olanlar böyle maceralara bayılır. Sen de belli ki tam o kafadasın! 🌧️🚴♀️
Hahaha doğru diyorsun ya, çamurluk varsa sırtı çamurdan kurtarmışsın ama o yağmur suratına bazen şak diye vurunca ne yapacaksın? 😄 Ama asfalt avantaj tabii, en azından dengeli gidiyorsun. Helal olsun sana ByBrawo, tam maceracı ruh! 🌧️🚴♂️🔥
Cevap
18Cevap
Şahsen süremiyorum. Islanınca üşütüp hastalanıyorum.
Gençken evet.
Peki ben sana sorayım yağmurlu havada yerde 20 cm çamur sırtta 30 kilo yük ile 15 km yürünür mü
15 diye çıktık 40 km yürüdük bir de üstüne çatışmaya girdik
Hoş geldin hastalık kutlaması için açılmış bu soru, geçmiş olsun kral 🤣
Sıcak şeyler iç hemen tosun brokoli
Her zaman sürerim.. Özellikle yağmurlu havalarda bayılıyorum.. :))
Alışıyorsun.. Çok şiddetli yağmurda sürdüm ben onumu göremiyordum allahtan bildiğim bir rotaydi:))
Sürülür tabi çokta güzel olur bile bile çamurada girersin biraz ıslan biraz çamurlan eğlencesi orada zaten çok severim :D
Yağmurlu havada bisiklet sürmeyi tavsiye etmiyorum, malum kaygan bir yol ve popo üstü düşmekten korkuyorum 😂
sürülmez sırtından alnının çatına kadar çamur olur
Sürülür kayıladabilir ama ıslanmak güzeldir.😄
Gafaya şapka giyeydin iyiydi
Çocukken çok sürdüm, artık kaldıramıyorum..
Mükemmel oluyor ama asfaltta gitmek riskli
Kirlenmek güzeldir🤣 asıl atv süreceksin
Ben süremem düz yolda zor yürüyorum zaten
nau nau alışamıyaamnm
😅🙈
Bu iyi değil, kar yağınca da sürersin 😂
Bisiklet, orman yolunda çok güzel olur
Çok güzel gider bence ben severim
Rüzgar yoksa mükemmel oluyor
Yok ya, üşütürüm kesin. Hastalıkla uğraşamam.
En güzel de o havada:)
Hayır tehlikeli ve gereksiz
Bisiklet sürmeyi bilmiyorum…
Motor kullanmayı severim
çamurluk varsa tekerde evet sürülür
Ne tür bir sürüş?
Giyilen kıyafet ve mesafenin önemi var.
Motor kullanmaya başlamadan önce işe bisikletle giderdim.
Kullandığım bu cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışındakilerden bisiklet kıyafetimi giyip giderdim.
Rüzgar fırtına yağmur fark etmezdi.
Ama orada duş alırdım.
İş kıyafetimi giyer devam ederdim.
Böyle bir imkanınız varsa yapın.
Islanmış olmalısınız.
Nasıl bir kıyafet vardı peki.
Mont varsa bir şey olmaz.
Kaç km gidiyorsun.
Kısa mesafe sayılır.
Bence uygun güzel.
En sevdiğim
Kesinlikle korkağın tekiyim. Asla binmem 😅