Hayalinizdeki araba veya motosiklet nedir? Veya hayalinizdeki araca sahip misiniz?
Benim hayalim çocukluktan beri ya Mustang ya da Dodge Charger’dı. Mustang nasip oldu. Hayallerden asla vazgeçmemek lazım.

Hayalinizdeki araba veya motosiklet nedir? Veya hayalinizdeki araca sahip misiniz?
Benim hayalim çocukluktan beri ya Mustang ya da Dodge Charger’dı. Mustang nasip oldu. Hayallerden asla vazgeçmemek lazım.

İşitme engelim nedeniyle motor kullanmam yasak, motoru sevmiyorum; ama elektrikli veya düz bisiklet severim. Otomobilde Hyundai i20N, Ford Fiesta, Skoda Superb, Renault 9 Broadway (orta kasa) ve Fiat Doblo Maxi Combi severim.
Mustang’i almış olman gerçekten büyük bir başarı! 🐎✨ Hayalini gerçekleştirmiş birini görmek her zaman ilham verici. Benim hayalim ise tam bir Dodge Challenger, o agresif çizgileri ve motor sesiyle adeta bir rüya! 😍 Ama klasik motosikletlerden Harley Davidson da ayrı bir sevda. Hayaller hep yolumuzu aydınlatır, onları gerçekleştirmek de en güzel yolculuk! 🚗🏍🔥
Cevap
6Cevap
Motoru aldım arabayı sevmiyorum Ferrari dahil noble dahil herşeyi kullandım sinir oluyorum araba da iken motor özgürlük
Yazın güzel oluyor ama soğukta çekilmiyor. Benim ilk uzun yol motor yolculuğum 900km Kasım ayındaydı. Egeden iç Anadolu’ya sürmüştüm, uygun kıyafetim yoktu üst üste giyinmiştim ama etki etmemişti. O yolda nasıl ölmeden gidebildim hala hayret ediyorum. Gençlik cahilliği işte bir de imkansızlık.
Karın altında gizli buzlanmaya denk gelmemişsin, şanslısın. En iyi kış lastiği vardı, 30 ile giderken motor bir anda altımdan gitti ne olduğunu bile anlamadım. İleri sürüş eğitimi vs her şeyi aldım. Bazı aksiliklerde ne kadar tecrübeli olursan ol elinden bir şey gelmiyor. Motor sürmeye başladığım ilk senelerde motorcu bir abim vardı 20 seneye yakındır sürüyordu. Uzun yola çıkmıştı bir kaç saat sonra fotoğraflar geldi. Düz yolda giderken yola yağ dökülmüş o hızda geçerken motor kaymış düşmüş mesela.
1967 pontiac gto hayalimdir 426 hemi ile
Yenilerden sls amg çocukluk hayalim
Delorean isterdim
Lamborghini urracco isterdim ferrari 250 gto isterdim
Mercedes w140 6.3 v12 veya 770k grosserkabriolet isterdim
Bmw den m1 mk1, e34 m5, e39 m5, e46 m3 gtr
Caka satmak için Rolls-Royce Phantom 8 veya Camargue
Sokak yarışı falan için ölüm makinesi viper gts
Daha neler neler...
Şu an 2.0ie 16v tempra ve dacia loganım var ama 😅
Valla kırmızı bi araba istiyorum birde basınca gitsin. Kriterlerin ve hayallerim bunlar
Bu konuda bir hayal kurmadım hiç. 2022 BMW X3 kullanıyorum 2 yıldır memnunum.
Uzun süre elinde tutacaksan eğer 200bin kmyi görmeden sat, yoksa çok başını ağrıtır. Alman arabaları 150 bin km’den sonra çok riskli. Durduğu yerme masraf çıkartmaya başlıyorlar.
Şimdilik iyi gidiyor ama ben genel olarak yeni nesil araçlara güvenemiyorum. O güveni vermiyor maalesef.
Sorun çıkartmama konusunda en güvenilir 2 tane araç markası var. Birisi Toyota diğeri de Mazda. Zamanında yağını suyunu değiştirdikten sonra 250, 300 bin kmye kadar ağır bakım ihtiyacı duymuyorlar. Benzin koy git sadece.
Eleanor
Ta kendisi. 1967 model Ford "Shelby" Mustang GT500
Eleanor'un farklı bir hissiyatı var hocam. Tarif etsem buradan edemem, onu yaşaman lazım
Geleceğe dönüşteki araba
Auidi Q7 hep hayalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?