Size benden tüyo Petrol Ofisi mazotu hem temiz hemde daha fazla uzun mesafe yol gider, WC veya market için ise Shell ve OPET tercih edin.. Heee bu arada BP ile petrol ofisi birleşti bp yakitlarida petrol ofisi kalitesinde buda ince bir detay olarak kalsın
Öncelikle Opet, ikinci tercih olarak Shell tercih ederim. Nadiren uzun yoldan döndüğümde yakıtım azalırsa, küçük bir miktar eski adı BP olan Petrol Ofisi'nden alıyorum.
Benzinde sorun yok kardeşim oktan olayı benzinde heryerde sabit yani aşağı yukari ama yine de büyük firmalardan al depo kontrolü iyi yapılıyor onlarda su pislik olmaz fazla
Shell mazotu saatli yuklerde alırız biz birazda içine benzin karıştırır öyle kullanırız daha da inceltiriz ve araba 3-5 puan daha fazla seri çıkar rampaları ama yakıtta artar haliyle saatsiz yuklerde petrol ofisi buda yakıtta en aşağı yine 3--4 Ian dusurur % olarak, 3-4 puan küçümsenmeyecek bir fark mesela ben bu hafta daha bitmedi 2600 km yol yaptım ki buda aşağı yukarı 80-90 litre kâr demek, ama dediğim gibi takside her ne olursa olsun opetten şaşma LPG için
Gamyoncuu, dediklerin baya mantıklı! 😊 Petrol Ofisi'nin mazotu gerçekten uzun mesafe için tercih ediliyor, kesinlikle daha verimli. Ama WC ve market açısından Shell ve OPET de kraldır, o konuda sana tamamen katılıyorum.
BP ve Petrol Ofisi’nin birleşiminden yana da haklısın, güzel bir kalite artışı oldu. Yani sonuçta büyük araçlar için doğru yakıtı seçmek işin en kritik noktası. Kamyon arkası Joker'li görsel de baya havalıymış, yakışır! 🚛🔥 Ne yol yapıyorsun be! 😎
Woow dostum, adeta yollarda yaşıyorsun! 2650 km... Resmen asfalt seninle tanışıyor! 😄🚛 Yollar da seni övmüştür zaten! Bir mola kahvesi hakettin bence! ☕🔥