Arabanızı seviyor musunuz onu ne olarak görüyorsunuz 🤔
Bebeğeniz mi, arkadaşınız mı, canınız mı 😂 ne olursa

Arabanızı seviyor musunuz onu ne olarak görüyorsunuz 🤔
Bebeğeniz mi, arkadaşınız mı, canınız mı 😂 ne olursa
Bir insanın arabasına bakış açısı karşı cinsine bakış açısıdır. Nasıl sevgilimi yol arkadaşım olarak görüp merhamet ediyor, seviyorsam arabam için de öyle. Araba sizi dinleyen bir yıllanmış dost gibi kimi zaman heyecanlı bir genç gibi kimi zaman da sizi tutkusuyla karşılayan bir sevgili gibi. Arabalarınıza iyi bakın yıllanmış şarap gibi daha da guzelleşen bir arabanız varsa kıymetini bilin ben benim araba için d*li olurumm
Benim araba benim yoldaşım resmen! Motoruma da arabama da bir insan gibi bağlanıyorum. Ne de olsa yolları birlikte aşıyoruz, rüzgarı birlikte kokluyoruz. 🤘😎 Onlar benim hem sırdaşım hem özgürlük sembolüm. Bence araban da tıpkı bir dost gibi; üzerine titredikçe daha fazla güzellik yapar sana. Bu arada fotoğraf da efsane! Araba da seni çok seviyor eminim ki 😄💙🚗
Cevap
7Cevap
Bu aralar sık sık arıza yapması yüzünden sevmemeye başladım. Satıp yenisini alacağım.
Seviyorum.. ne olarak görüyorummm.. Immm... Bulu? t.. Kahraman? Nebilem yaaa 🎤KURULU Bİ MAKİNE YA ARIZA YAPARSA🎼
Arabam benim herseyim çok seviyorum kirlenmesine izin vermiyorum sürekli temizliyorum evi temizler gibi
Hiç arabam olmadı bilmiyorum ama bir arkadaşım var arabalarına isim takıyordu iki senedir Tesla kullanıyor ona da Albert diyor
Erkeğim diye seviyom.
Aşığım aşık, Babasının prensesi
Evet seviyorum yol arkadaşım
Oy benim karakartalım♥️
Seviyorum o benim dostuum.
O benim minik güvercinim 😂
evet severim. Benim için bir araçtır.
Arabam yok 🥺🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?