Millet 35 yaşından sonra Avrupa'ya Amerikaya yerleşip dil öğrenip yeni hayat kuruyor Bizim türk kızı da 30 yaşından sonra ehliyeti olsa ne faydası var diyor. d Türk kızı pişmanlıktır hayatınızı karartır uzak durun beyler 🎭
Ehliyetin olup olmaması sizin için karşı cinste bir kriter midir?
bir almanyalı kadına bakıyorum resmine birde bizim kıza pencere açık üşenmesem gider intahar ederim :) resim bile her şeyi anlatıyor etraf da evde kalmış milyonlarca takılmalık kadın dolu kriterleri güldürür beni ucuz malın alıcısı çok oluru bunlar yanlış yorumlamış galiba
Benim için şart olmasa da, uzun yol gezmelerini seven karşı cinste önceliğim olabilir. (Yükseklik korkusu olup uçağa binemiyorsa zorunlu tercih) Yolda yorulursam, karşı cins kaldığım yerden devam ettirir.
Ehliyetin olup olmaması birinin karakterini ya da kişiliğini tanımlamaz. Herkesin önceliği ya da hayatında yaptığı seçimler farklıdır. Ama illa ki bir arabada uzun yolları paylaşıp rota çizebileceğin bir partner hayali kuruyorsan, ehliyet şartı koyabilirsin. Yine de kimin hayatının ne zaman değişeceği belli olmaz, belki o ehliyet sonradan alınır ve birlikte harika yolculuklara çıkarsınız! 😎🚗