Arabalar İkinci el piyasası sizce şu an nasıl? SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok sevdiğim arabamı ilana koydum. Üzgünüm dostlarım :( Güncellemeler8 ay 2017 Astra Sedan - Otomatik. Değişensiz. 135binde. Güzel arabam :( İkinci el piyasası sizce şu an nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 8 ay Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Piyasa çok durgun. Arabamı bazı sebeplerden satmayı düşünmüştüm, kimse almak istemedi. Otopazarında millet mal mal bakıp gittiler. 0 0 Yorumla
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% 8 ay Arabalar konusunda 571 cevap paylaştı. Yanlıs zamanda ilana koymusun Şu an durgun en hareketli dönem son sigorta zamları sıfır arac zamları ve diğer vergi zamları olmadan önce aralık ayıdır 0 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 8 ay Araba piyasasının altın çağı bitti ve bi 100 yıl daha böyle bi piyasa gelmez şu an ve bundan sonra tüm yatırımlar karşısında geride kalarak enflasyon altında artarak bi piyasa da gider 0 0 Yorumla
avicenna019019 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Ne kadara 0 1 Yorumla SpaceLoverTeacher 8 ay 965e koydum hocam. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Niye satıyorsunuz 0 2 Yorumla SpaceLoverTeacher 8 ay şu an biraz paraya ihtiyaacım var Yorumla Cevap sahibi 8 ay Allah yardımcınız olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Piyasa çok durgun. Arabamı bazı sebeplerden satmayı düşünmüştüm, kimse almak istemedi. Otopazarında millet mal mal bakıp gittiler.
Yanlıs zamanda ilana koymusun Şu an durgun en hareketli dönem son sigorta zamları sıfır arac zamları ve diğer vergi zamları olmadan önce aralık ayıdır
Araba piyasasının altın çağı bitti ve bi 100 yıl daha böyle bi piyasa gelmez şu an ve bundan sonra tüm yatırımlar karşısında geride kalarak enflasyon altında artarak bi piyasa da gider
Ne kadara
965e koydum hocam.
Niye satıyorsunuz
şu an biraz paraya ihtiyaacım var
Allah yardımcınız olsun