Yani derslere katılmadan yazılı sınava gitsem, kazanabilir miyim yoksa o iş zor mu 😄

Yani derslere katılmadan yazılı sınava gitsem, kazanabilir miyim yoksa o iş zor mu 😄

Yasılı sınav için konuşayom, kurallaeı bilmiyorsan zor, çünkü kurallaeı bilmeden en fazla sallarsın ve her soru 2 puan falan ve 50 soru var. 40 tanesini doğru bilmen lazım ki geçesin. Direksiyon sınavında da imkansız gibi bir şey zaten.
Valla geçmişte daha kolaydı, şimdi 10 yıllık usta şöför istiyorlar. Yok dur kaldırıma yanaş, yukarı çıkarken geri bırakma vs vs.
Onun için yazılıya çalışman lazım bu zaten kaçınılmaz ama kursta araç kullanman lazım, eğer hiç sıfır isen yani.
Ehliyet almanın yolu derslerden geçiyor tatlım! 🚗 Teorik derslere katılman zorunlu, çünkü sürücü kursları yoklama sistemiyle çalışıyor. Derslere katılmadan sınava giremezsin.
Ehliyet işi kolay değil, öyle direkt yazılıya atlamak olmaz. Bir de işin pratik kısmı var, direksiyon sınavı... 🙃 Ama derslere katılıp dikkat edersen, ehliyet almak sandığından daha kolay olacak. Hadi bakalım, yollarda görüşürüz! 😎
Cevap
14Cevap
Evet alınabilir tabi ki de
Ben kursa gitmeden bana verilen kitapçık ile tek seferde yüksek puan alarak geçmiştim hem de dikkat eksikliğine rağmen
Yani yapamazsan kafanı vur taşa diyosun 😂
Motive olmak yerine korktum 😂
Umuyorum 😄
Derslere katılmazsan sınav gününe seni almazlar çünkü ders hocası sana rapor veriyor o rapora göre seni sınava sokuyolar
Onu kurs vermez mi
Zaten ilk adınızı yazdırdığınızda sizi direksiyon dersine alıyorlar ordan çıkan rapora göre sınava sokıyorlar
Yok önce yazılı sınav motor ilk yardım falan geçersen direksiyon
Geçmiş dönem sınavlarını ezberlersen geçersin.. Direksiyon sınavı için katılman lazım..
Tek korkum yazılı olan, pratik var
Kolay kolay. Uygulamalar var ehliyet sınavındaki sorular oluyor onları çöz bol bol
Hadi bana öner
Al çiceğim hemen
play.google.com/.../details
Aaa çok iyi
Ben şimdiye kadar aldığım hiç bir belgede derse girmeden aldım
Kaç belge aldın
12 ehliyet (2si iş makinesi), kaynak, hijyen, ingilizce, açık öğretim lise diploması, özel güvenlik
Bir de yüksekte çalışma belgesi
Helal olsun, idolümsün 😂
Rusya'da amatör telsiz lisansı da almıştım ama Türkiye'de geçerli değil
Adam doymuyor belgelere 😄
Ne lazım sana vereyim 😂😂
B ehliyet yeter be çok da gözüm yok 😂
Olur ama manuel vites 😂😂
Hayırr 😄 otomatiğe yazıldımhe sen dersin ki al hiç uğraşma o zaman olur
Otomatiği niye seçtin yaa
Arabam otomatik 😂
Tamam be
Zamanında ben öyle yapmıştım ama şimdi nasıl olur bilemem