Reno clio sürüş sorunu hk yardım?

Merhaba arabam reno clio 2020 otomatik vites touch paket. Normalde frene bastığımda gösterge panelinde akü şarjı öncelikli yazısı çıkıyordu. Yine aynı şekilde ayağım frendeyken aynı yazı çıkıyo ama ayağımı frenden kaldırdığımda araç kendi hızında gitmeye başlıyordu ama şimdi ben gaz vermeden gitmiyormuş gibi oluyor. Birde hızımı artırmak istediğimde normalde gaz pedalına daha az basarak ulaştığım hıza daha fazla pedala basmam gerekiyomuş gibi hissiyat veriyor. Aynı zamanda gaz hemen artmıyorda sanki anlık takılıp saliselik frenleme gibi mini bi duraksama hissi sonrası hızlanıyomuş gibi farklı hissiyat veriyor kullanım sırasında. Arkadaşım eco mod normal mod kaynaklı olabilir dedi. Ama iki modda de denedim anlayamadım açıkçası. Eco modu seçiyorum gösterge panelinde eco mod yazıyor ama sonrasındw yazmıyor kapanıyomu yoksa anlık gözüküp aktifte devam mı ediyo bilmiyorum. Yani öncesinde kullandığım moddan emin olamıyorum. İki mod arası hissiyat farkı nedir. ya da böyle olmasının farklı sebebi olabilir mi. Bu modelden anlayanlar bilgi verirse detaylı çok sevinirim yoksa sanayiye götürmek durumunda kalıcam bir şey yoksa bile anlamadığım için. Teşekkür ederim

Reno clio sürüş sorunu hk yardım?