Instagramdan bir kadınla tanıştım 22 yaşında Ben de 24 yaşındayım ilk kendisi yazdı kapalı ve ilahiyat son sınıf okuyordu daha ilk günden Instagramdan arayıp konuşmak istedi neyse konuştuk sonraki gün akşam buluşmak istedi. Bende olur dedim. Mesajlaşırken de konu arabalardayken benim arabamın Tofaş olduğunu söyledim. Sonra bana derslerime odaklanmam lazım konuşmayı keselim dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 aybu ülke deki kadınların hepsi paracı bilmiyor musun görüntü paraya bakarlar sadece daha iyisini bulunca atar bir ötekine geçer dilenciler yani :) o yüzden durumları böyle acınası parası olan da kullanıp atar :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayBelki de olmaması senin için daha hayırlıydı kardeşim. Çünkü her ilahiyat okuyan gerçekten ilahiyatı istediği için okumuyor bazıları anlık hevesler ile giriyorlar ilahiyata bazılarının da amaçları farklı ben de çözemedim. Açık giyimli ama çok fazlasıyla açık kıyafetler (crop, etek tarzı) giymeyenler bile namaz kılan çıkabiliyor. Bazıları da ilahiyat okuyup da namaz kılmayanlar bile çıkabiliyor yani iyi seçmek gerekiyor bu kısımda. Allah hayırlısını versin herkesin gönlüne göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBen evliyim 2 kızım var ve bir ara ciddi varlıklıydım. O dönem evlendim para bitti huzursuzluklar başladı. Neyse ara ara para geldi baktım o zamanlar iyi sonra yine kötü. En son elime 200 bin geçti hepsini eşime çocuklara harcadım para bitti yine kötüye döndük. Şimdi de para bittiği için ama başka sebepler ve bahanelerle boşanmak istiyor. Özetle paraya mala tapan kadından olmaz. Sen diyeceksin zengin bile olsan param yok ve ona rağmen gelenle olacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBaşka bir bölüm okuyor olsaydı belirtecek miydin derdiniz din düşmanlığı yapmak mı doğru hata yapmış olabilir genç bir insan ama sen burada dini kötülemeye çalışıyorsun bir insan üzerinden ha bide senin yanlış anlamadığın ne malum seni de tanımıyoruz babamızın oğlu değilsin
04 Yorumla
Soran8 ayDini kötülrdiğim falan yok. Ben de geçici olarak imamlık yapiyorum. Hatta konuşurken kendisine imamım dediğimde herhalde beni atanmış sandı ve ondan sonra daha samimi davranıp aramaya falan başladı. Fakat arabamın Tofaş olduğunu öğrenince bir anda başının ağırdığını ve buluşmaya gelemiyeceğini söyledi. Sonra da derslere odaklanmam lazım deyip konuşmayı keselim dedi.
- 8 ay
İlahiyat fakültesinde sadece islami bilgiler yok müfredatta ateizm de var. Farklı dinlere mensup kişiler de ilahiyat okuyor. İnsanları bilgisizce kötülemek yerine kendi bilgisizliğinizi giderin önce. Savunduğunuz dini biraz bilseydiniz zaten böyle bir yorum yapmazdınız gerçi.
Cevap sahibi8 ayKadınların kızların yarısına yakını zaten arabanı beğenmez bunun kapalı olmasıyla çok dindar olmasıyla alakası yok olgun aklı başında değilse kızlar paraya çok önem verebiliyor maalesef ama özellikle de bizim toplumumuz kendi yaptıkları şeyi dindar bir genç bile yapınca çıldırıyorlar böyle insanların ağzına laf vermek yakışmıyor senin gibi geçici de olsa imamlık yapan birine
Cevap sahibi8 ay@Homo-Academicus Maalesef çok saçma bir yorum yazmışsınız müfredatta sadece İslami bilgiler olmadığını biliyorum adını bile duymadığın her dinden bahsediyor zaten ama hiçbir ateist ateizmi öğrenmek için ilahiyata gitmez ilahiyat fakültesine giden kişiler Müslüman ve hatta genelde dindar olur. Bilgisiz olduğumu nereden çıkardın hiç anlayamadım konuşmak için konuşunca böyle oluyor sanırım dinimi gayet iyi biliyorum ama kafirlere dinimi anlatacak değilim saçma varlık
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Vay canına, bu biraz garip bir durum olmuş! Görünüşe göre arabaya fazlaca anlam yükleyen biriyle karşılaşmışsın. Ama unutma, bu senin karakterini ya da kalbini tanımlamaz! Tofaş, sağlamlığıyla ve nostaljik havasıyla çok seveni olan bir araba. Doğru kişi seni araba markan ile değil, nasıl biri olduğunla değerlendirecektir 🚗✨
Bence bunu bir kayıp olarak görme, tam tersine bu durumda kazanan taraf sensin! Özgüvenini yüksek tut, Tofaş’ın farlarını yak da yoluna devam et be kral! 🤟🏽😉10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
43Cevap
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayParaya pula tapan, sırf maddi unsurlar için karşısındaki insana değer biçen insanlardan uzak durun zaten. Güzellik ya da maddi unsurlar gibi şeyler gelip geçicidir ama karakter ve samimiyet baki kalır. Tabii ki para ve belli maddi unsurlara hayatta kalabilmek için ihtiyaç duyuyoruz ama bunlar kazanılıp kaybedilebilecek şeyler. Zaten hayatının belli bir döneminden sonra insanlar bu olgunluğa varıyorlar. Maalesef bazı şeylere geç kalmış oluyorlar.
41 Yorumla- 8 ay
Bana da "aşk karın doyurmuyor " demişlerdi 😥😥
Yanlış anlama ama kız zaten aranıyormuş. Bunlar ne biçim insanlar ki daha ilk gün konuşmak istiyorlar, buluşmak istiyorlar. Bir de ilahiyat okuyormuş ne zavallılar. Bu kadar basit olunmamalı.
Arabaya önem verenden uzak dur, kendine zengin adam arıyor işte. Engelleseydin o kızı
20 Yorumlaİşte böyle kadınlar yüzünden bizi de böyle sanıyorlar.
35 Yorumla
Soran8 aySiz ondan daha çekici ve güzel olduğunuz halde böyle düşünüyorsunuz.
8 ayLinçlemek yerine mantıklı bulduğum kimsedir. Sen kendini inşa etmeye bakacaksın o da kendini çoktan inşa etmiş birini bulmaya çalışıcak. Oyunun kuralı bu maalesef.
Sen büyük ihtimalle hırslı ve zeki biriysen nasibinde varsa onun senden bu gün beklediği standartları elde edeceksin yani seçilmeyenken seçen olacaksın ancak o bu yaşlarında düzgün seçim yapıp kendini inşa etmiş birini bulamaz ise büyük ihtimalle "yumurtalar omlet olacak".
Bu hikayede şanslı taraf aslında genç olan erkekler tabii farkına varabilirlerse.10 Yorumla
8 ayhmm bu devirde açık maçık giyinen kadınlara sözde laf ederler güven vermiyor derler de gördüğüm şahit olduğum işittiğim kadarı ile bu ilahiyat kurslarına giden o tarz yerlerde eğitim gören kızlar daha yollu tayfadan oluyor hayatın gerçekleri bunlar bu şekilde konuşmanın sonlanmasına senin adına sevindim dost
10 Yorumla
8 ayYa bırak kardeşim maddiyata bu kadar önem veren biriyle beraber olma zaten. Bak bende 2005 model ibizaya biniyordum ama araba gerçekten sıkıntılıydı. O dönem benimde bazı kızların böyle düşüncelere kapıldığını farkettiğim oldu ama benim mentalite hep aynı benimle olmak istemeyen varsa kapı orada.
Tabi şu an Allah'a şükür hayalimizdeki arabadayız yanımızdaki kişide altımızda ibiza varken yanımızdaydı.
10 Yorumla
8 ayYani bende Tofaş çok sevmiyorum ama bindim de yani birinin araba modeli karakter özelliklerinden önce gelemez yani bugün tofasa biner insan yarın daha yüksek modelli bı arabaya para kazanılır yapılır edilir eğer bunun için yaptıysa ayıp etmis ama böyle kizlar var sıkma canını kardeşim
00 YorumlaTofaş arabası olan’a ben de güvenmem. Serseri çok çıkıyor ayrıca Tofaş mı kaldı değiştirin artık şu arabaları. İzmir de biz Tofaş’la gezen olunca yüzde 99 serseri diyoruz. Belki de serseri zannetmiştir. Son ses Azer Bülbül çalarak, titreyerek gidiyorlar yollarda :D
00 YorumlaO kadın belli aranıyormuş zaten buluşma teklif etmek Instagram dan hemen onun yazması vs belli etmiş kendini de sen anlamamıssın bu kadar basit bir şekilde sosyal medyadan erkeğe güveniyorsa bir sıkıntı vardır zaten herkese yazıyordur hangisi düşerse... Derslerine çalıssın biraz zor atanır o bu kafayla
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayTOFAŞ ın namı var çünkü...
Maalesef iyi bir namı yok.
Sizi tenzih ederim ancak mahallede drift atıp yanlayanlar, pavyona giden tipler felan kullanıyor diye nam salmış.
Mesela aynı değerde bakımlı bir Ford Taunus alsanız bence aynı şekilde düşünmez kimse...
20 Yorumla
8 ayDerslerine odaklanmazsa iki sene sonra Tofaş alamayacağı aklına gelmiştir. Senle yarışamayacağını anlayınca bunalıma girip konuşmayı kesmiştir. 🤣🤣🤣
24 Yorumla- 8 ay
Gizli Üye(25-29)8 ayKadın arabaya paraya mala mülke bakar erkek de güzelliğe şunu bi öğrenin artık, düşün biriyle yazışıyorsun sohbeti çok iyi acayip anlaşıyorsunuz fotoğraf göndermesini istiyorsun sonunda bi fotoğrafını gönderiyor ve fotoğrafı beklediğin gibi çıkmıyor o çirkin kıza yazmaya devam eder miydin? Kadın da arabaya çekiliyor işte
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKanka kendinizden küçük kızlara bakarsanız olacak olan bu o yaşta kızlar araba maddiyat istiyor 26 27 yaşında kızlara bak para kazanıyorlar hayatı biriler iyi kötü arabanın olmasını kabul ederler küçük kızlar alışmış babalarının sevgililerinin arabalarına binmeye beleşe
11 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBüyük kızla evlen sen
Gizli Üye(25-29)8 ayTofaşı olanlar serseri oluyor sokak serserisi.. benim genel gördüğüm bu
25 Yorumla
Cevap sahibi8 ayucuz olduğu için mi bilemem. gördüğüm o benim
- 8 ay
Aynen doğru. Bi de tofaş arabalı oğlana razı olan kızları küçümseyenler gene erkekler. Anca tofas arabanın arkasında bilmem ne...
Soran8 ayÖylede sanmış olabilir
Gizli Üye(36-45)8 ayArkadaş alışın artık ya. Bizde ortada bakire olacaksın diye bizden namus bekleyen ama kendisinde bir gr namus olmayan erkeklerle karsilisiyiruz biz böyle düşünen erkeğe yol veriyoruz sizde böyle düşünen kadına yıl verirsiniz olur biter. Yani bunun bir çok sebebi var. Kadın güçlü erkek istiyordur maddi olarak Olabilir niye bu kadar umursuyorsunux. Hemen kararı vermiş gitmiş böylesi daha iyi degilmi? Ya seni yer yönlü kullansaydi dahaki iyi olacaktı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYaw taa gibi kizlar tofastaki dizolara bakiyorsa konu arada degil sendedir. Benimde arabam yok sevgilim var. Hocam bu tamamen senin algina gore. Sen tofasim var diyip alttan almissan , mesela ornek"benim arabam tofas ama yakinda yeni araba alicam" dersen mesela kiz sunu dusunur bilincaltinda "demekki kendini yeterli gormuyor" bu tamamen senin algina gore degisir dedigim gibi. Kompleksleri olmayan erkek en guclu erkektir.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 537 cevap paylaştı.
8 ay2. ihtimal ya serseri oldugunu düşündü ya da lüks arabalı erkek peşinde
31 Yorumla
Soran8 ayAma şöyle oldu. Benim arabam biraz büyük 98 doğumlu dedim. O da Megane mı dedi. Ben de yok Tofaş dedim.
fazla egoistce dusunuyorlar aslinda ben cok iyiyim o beni hak etmiyor tarzi garip dusuncedeler ve bunuda paraya bagliyorlar, cok ucuz insanlar aslinda da anlat anlatabilirsen, boş ver kotu gununde yaninda olmayacak biri icin uzulme
10 Yorumla
8 ayKötü kalpli ve Kötülğk dolu ruhlar onlara
Zevk veriyor da o yüzden sende o tür iblis ler den Uzak dur10 Yorumla
8 aybir araba yuzunden degildir buyuk ihtimalle ya konusma tarzini begenmedi sohbetin sarmadi ya da onun gozune yakısıklı gelmemissindir
41 Yorumla
8 ayArabası Tofaşmış, Ferrariymiş ne fark eder? İnsan karakteriyle değer kazanır. Araba yüzünden konuşmayı kesiyosa iyi ki de kesmiş. Boşuna enerjini harcamamış oldun. Kazanan sensin, o değil.
00 Yorumla
8 ayAraba bir yaşam tarzıdır çünkü. Sedan araba kullanan birisinin sosyoekonomik düzeyi ilgi alanları daha farklıdır. Tofaş kötü bir üne sahip. Kusura bakma 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTofaş tan baska arabami yok.. ben bile görünce hirbo gözüyle bakıyorum.. sağlam değil çok yakio, yanlamak için bindiginiz araba işte bebelerin... her gobekte 20 lira ationuz ondan sonra neden böyle oldu...
12 Yorumla
Soran8 ayMaddi durumum onu almaya yetti yoksa Tofaş hayranı değilim
Cevap sahibi8 ayDaha kaliteli arabalar var ondan düşük fiyata... lada al proton al.. daha bir sürü var... bana düşmez ne araba aldığın ama Tofaş araba hakkindaki düşüncem bu
tofaş adı çıkmış bir araç aksesuarsız yazısız modifiyesiz düz olduğu zaman sıkıntı yok ama keko işi bi tofaşsa torosa binerim yinede o keko aracına binmem
11 Yorumla- 8 ay
Sen ne anlarsın be
Araba fetişi vardır yani arabada vermek istiyordu tofaşta klimasız diye olabilir
24 Yorumla
Soran8 ayAma ilahiyat son sınıf okuyordu. Ayrıca çarşaflıydı.
- 8 ay
Soran çarşaflı diye culsuz erkek istediğini mi sandin
8 ayTofaşın olduğu için seni fakir görmüş olabilir ilahiyat okuyan kapalı kızlar genel de evlilik düşünür sadece aşkla tiple ömür geçmez diye anneleri sık sık uyarır kızlarını zaten onlara göre kızları dört dörtlüktür dinini bilen hanım hanımcık ev işleriyle yetiştirilirler ileride evlenince başı ağrımasın diye haliyle fakir biriyle olmaz altın ister eşya ister sürekli para ister ya da seni keko bulmuştur genelde onlar kullanıyor bu tarz arabaları
00 YorumlaÇünkü insanlar doğal olarak konforlu ve güvende seyahat etmek isterler. Her kazada iki parçaya ayrılan, emniyet kemeri dışında hiç bir güvenlik önlemi olmayan bir araç insanları ürkütür.
01 YorumlaKral kız senin arabasızlığına değil de Tofaş'ın olduğuna takılmış olabilir mi ) pardon arabasizlik dedim de bu arada olmaması daha iyi küçümsemek için söylemiyorum;)
00 Yorumla
8 ayGenelde Tofaş araç kullananlar hakkında farklı düşünceler vardır. O da bunlardan biridir yüksek ihtimal. Tabii ki her Tofaş kullanan, söylentilerden ibaret insanlardan biri olmayabilir :)
00 Yorumla
8 ayBu konuşmadan ahahhahaha bu mu çıkıyor sence tek sorun ahahahahaha araba mıdır ahhahahaha okuduğum en saçma ahahahahha sonuca varma oldu bugün
Bence kendine dön bak tek sorunun maddi olduğunu ahahahh düşünecek kadar kendinden emin olma ahhahaha şimdi kahveye gidip kızın arabandan dolayı sana bakmadığını aahhaha söyleyip sırtını evde kalmış abilerine sıvazlatabilirsin ahhahshas
111 Yorumla- 8 ay
Sana ne kadar sinir oldum şuursuzca ahahah diyip duruyorsun konuşmayı öğren bir ilk önce
- 8 ay
@Yusuuffsen sinirlerin bozulmuş su iç iyi gelir
- 8 ay
@Yusuuffsen st git şimdi yorumumdan
- 8 ay
Seni suda kurtarmaz doktor da kendine haline takıl
- 8 ay
@Yusuuffsen sen de gül eğlen öyle acıklı konuşma hayat ne ki sonuçta anlık bir buluşma
- 8 ay
Tamam da adam muzdarip olduğu bir durumu anlatmış belki çok üzüldü bu duruma gül eywallah bir şey demiyoruz da her satır başı ahahaha yazıp durman sinir bozucu biraz ciddiyette lazım
- 8 ay
@Yusuuffsen sen öyle yap sanane
- 8 ay
Sen al kendini git burdan
- 8 ay
@Yusuuffsen eğlenceli şeylerle uğraş prnoyu bırak
- 8 ay
Iı prno seviyom ben
- 8 ay
Allah ailene ve çevrendekilere sabırlar versin.
8 ayparan varsa tamamdır diyen kadınlara nefes alsın yeter diyen erkekler layıktır unutma
bu yüzden hiç takma. Seni sen olduğun için sevene git ve değer ver.
00 Yorumla
8 aykadın için araba ayakkabı elbise ve bunun gibi maddi durumu gösteren şeyler semboldür sizinle maddi durumunuzu öğrenene kadar konuşurlar bmw li bir keko bulmuştur. yaradılış.
00 Yorumla
8 ayMemeleri ya da kalçaları küçük olunca kadınların, niye vazgeçiyor ise erkekler o sebeple🤦🏻♀️
12 Yorumla- 8 ay
Efsane tespit teşekkürler.
Gizli Üye(25-29)8 ayTofaş çok çirkin o yüzdendir bir de imajı kötü kekolar yüzünden. Ama emekle alınan hiçbir şey hakkında kötü yorum yapamam sadece arabanın tipini beğenmiyorum ama öyle bir şey olsa ben konuşmayı kesmezdim çok saçma bir sebep.
10 Yorumla
8 ayDaha şimdiden araba seçiyorsa öylesinevlenince hayatı burnundan getirir. Sanki ucuz kurtulmuşsun. Geçmiş olsun.
10 YorumlaTofaş'ın olduğu için keko olduğunu düşünmüş olabilir
20 Yorumla
8 aykendine zengin koca ariyor bulunca okulu birakicak muhtelemen babasi zengindir yani evleri falan vardir bir zamanlar boyle bi tanidigim olmustu
01 Yorumla- 8 ay
ama tofas a sahsen ben de binmem marmaray metro tercih ederim kendim de almam isimi elime aldigimda
Araba'nın görüntüden ibaret olduğunu sanana Sen neyi anlatacan alla sen. Senle kendi Tofaş'ını alıp drift atacak hatun bul.
00 Yorumla
8 ayÇünkü o arabayi isteyen kesim belli bir kesim bence. Aynı paraya alınacak baska bir araba yerine onu tercih ediyorsa ben de uzak dururdum
00 Yorumla
8 ayArabadan anlamam ama o hanımefendi daha varlıklı birilerini arıyor olabilir. Derdi ilişki değil muhtemelen.
00 Yorumla
8 ayBirde ilahiyat ve tesettürlü o sahtekâr emin ol hiç üzülme çarpacak zengin adam arıyor kurtuldum diye sevin bence
00 YorumlaArabalar konusunda 455 cevap paylaştı. Senden uzak olsun. Araba modeli ile aranan adamlık, onların adamlığı kadar olur. Umarım o kız, okuduğu bölümden bir şeyler öğrenir.
00 Yorumla
8 ayTürkiye'de çok lüks gördükleri araba Avrupa'da 1500 euro
10 Yorumla
8 ayYorum yapsam hesabı kilitletler. Başvuru kurtulmuşsun keyfine bak.
11 Yorumla- 8 ay
*boş ver
8 aySalla gitsin kadınlar arabaya paraya gelir çok denedim bende
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAçıkcası araban için degil, senin için yazmamıştır. Çünkü genellikle o tarz araba kullanan insanlar sokakta yürüyen kadınları taciz eden insanlar, yüksek sesle müzik dinleyen görgüsüz insanlar
00 YorumlaBende keserdim. Bence araba modeli insanın tarzını gösteriyor. Kro gelirdi bana
00 Yorumla
8 ayYok her tofaşı olana seri katil gözüyle bakıyorlar da ondan
00 Yorumla
8 ayBenden sana bir tavsiye arkadaş.
Paranı kazan ve kadınları boş ver.02 Yorumla
Soran8 ayİyide o zaman nasıl evlenip cinsellik yaşayacağız
- 8 ay
Evlenme arkadasım.
Sen parayı kazan kariyerini yap oku kültürünü kazan cinselliği zamana bırak.
Sen doğru bir avcı olursan avı bulman çok zor olmaz
Gösterişten uzak mütevazı insanları hayatına al ve onları hiç bırakma .
00 YorumlaÇünkü araba markan, maddi yönden statün hakkında seni ele vermiş.
00 YorumlaAlınterinden haber yok çoğu kadının,
Kanaatkarlıktan?
00 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
8 ayTofaş kullanan erkekler genelde hep aynı fenotip ondandır
00 Yorumla Hahahha normal seni değil araban için konuşmuş
00 YorumlaDerslerine odaklan. Kadınların cogusu para odaklıdir. Aslinda insanlarin cogusu öyle
00 Yorumla
8 ayUcuz ve eski model olduğu için olabilir yenilik sart her koşulda
00 YorumlaArabamın 2010 model olduğunu ogrenince benden ayrılan kız geldi aklıma haha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBiraz ağır olacak beni linçleyin ama onlar lüks araçların kaputa domalmayı arka koltukta uzanmayı seven tiplerden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayOlm tofasa kurban olsunlar zamanında az mı döndüm o arabayla şimdi F10 var. Benim için değişen bir şey olmadı. Kendin ol. Seven sever sevmeyen uzar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayÇünkü böyle kızları seviyorsunuz.
erkekleri maddiyattan vurun kızlar sizi hiç unutamazlar
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026