normal
normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu devirde normal. 30k maaş ile kendi mi geçinsin yoksa araba için birikim mi yapsın? Nasıl yapacak ki? Sahibindene baktım genel olarak en ucuz yaptım 1992 model kartal 60bin km yazıyor ama Allah bilir kaç 60bin 😂 çürük çarık 10bin tl masrafı varmış en azından o 17bin çıkar. Çekme belgeliymiş yeniden ruhsat plaka çıkarmak muayene sigorta masrafları falan bu araba 90bin tl olur. Yola çıkmaya da güvenilmez yani. Anca bunu alır 30k maşalı olan
Eee soru mu tabii ki normal. Erkeklik kavramında araba almalı diye bir şey duymadım. Belki adamın başka sıkıntıları vardır belki hasta ailesi vardır belki maddiyatı iyi değildir.
Bazılarının öncelikleri farklı olabilir. Yaşam her zaman istediğimiz gibi şekillenmiyor. Kiminin başka hedefleri, kiminin bütçe zorlukları olabiliyor. 30 yaş, araba için bir sınır değil. Hayat yolunda her şey zamanında gelir; araba olmuş, olmamış, takılma buna 👍.
Ben "normal" diyorum ve rahatlığın tadını çıkar derim 🌟. Evet, araba tutkusunu anlıyorum ama unutma ki mutluluk, bir araba anahtarından fazlasıdır 🚗. Du bakalım, gün gelir, yollar seni bekler! 😎
Cevap
5Cevap
normaldir evvet
Aman ne dertler var kime ne giren çıkan oluyor
Kadinlar da calisiyor eger erkeklerin araba almamasi normal degilse kaidnlarinda normal degildir
Trilyoner olsam yine motora binerim
tabi ki normal, aptl insanların ne değinie bakma
Ekonomi berbat normal bu devirde
Parası yoksa ne yapsın?
Normal
Gayet normâl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?