Ayrıl fakir erkek gereksiz erkek toplu taşıma köşelerinde sürünme aklını kullan kızım bu devir çulsuz insanı ne yapacaksın akranlarını manitaları araba ile gezdirirken sen otobüs köşelerinde sürüneceksin yağmur ıslanıp sıcakta terleyeceksin ayrıl yol ver terk et
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, bu kadar mı önemli arabanın olup olmaması? 😅 İki aydır konuşuyorsun, aranızda güzel bir bağ varsa, araba detayına mı takılacaksın şimdi? Bir arabanın eksikliğine kapılıp gideceğin yol arkadaşıyla aranı bozma derim. Kendi değerlerini gözden geçir. Gerçek aşkın ve uyumun arabayla ölçülmediğini hatırla. 😎🚗 Ama yok, illa araba senin için çok önemli diyorsan, bunu pozitif bir dille onunla konuşmakta özgürsün elbet. Yani belki "ileride beraber arabamız olur" gibi bir yaklaşım düşünebilirsin! 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 8 ayayrıl arabası olanı bul sende
00 Yorumla
8 ayYorumları okumaya geldim ama keşke çocuğa eğitimine ailesine zekasına karakterine kişiliğine değer versen araba ev yerine.
15 Yorumla
Soran8 ayfakir biriyle evlenemem
- 8 ay
Benimde arabam yok ama bankadaki paramla senin arabandan 10 tane alırım. Şimdi arabam yok diye bende mi fakirim. Sen paraya taptığın sürece değer görmeyip bir mal gibi kullanılıp atılacaksın bunu unutma
Soran8 ayaraba genel ihtiyaç dostum dolmuş belediye taksi beklemektense araba almak daha rahat ehliyetin var mı acaba
- 8 ay
Hadi bom boş şeyler sorup yorulma. Git arabalı koca ara kendine
Soran8 aysen demesen aramayacaktım sanki :d
vah kıyamam ne büyük dertleriniz var ya. ben çocuğun yerinde olsam senin gibisini hayatıma sokmam bir daha
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYargilamak icin sormuyorum inan meraktan soruyorum araba niye bu kadar onemli? Önemliyse niye erkekte bakiyorsunuz kendinizde olsun cok sacma geliyor
07 Yorumla
Soran8 ayfakir birisiyle evlenemem ki
Cevap sahibi8 ayArabayla mı zengin oluyor ki.. ayrıca senin araban olsun. Erkeğin önce karakterine bakın kızlar en önemlisi bu gerçekten adam olsun
Soran8 ayfakir bir adamla evlenip hayatımı cürütüceğime hanımevladı zenginle evlenirim daha iyi
Cevap sahibi8 ayNeden erkeğe bağlı kılıyorsun bunu kendine az saygın olsun
Soran8 aybende para kazanacam zaten ama ben erkekten daha zengin olursam o evlilik yürümez ya erkek benden zengin olacak ya da erkekle aynı gelire sahip olacam aşağısı olmaz
Cevap sahibi8 ayBöyle de o zaman sadece erkeğe bağlamak kadını kucuk dusuruyor ama bence oncelik karakteri olsun para her zaman bulunur ama karakter sonradan gelişmez değişmez. Dilerim iyi bir adama denk gelirsin senin icin iyisini diliyorum💕
Soran8 ayteşekkürlerrr:)
Araba al çocuğa. Artık iki aydır konuştuğun çocuğun arabası olmuş olur.
03 Yorumla
Soran8 ayneden alim
Soran8 ayayrılmak gibi bi secenek var
8 ayOna artık bir şey yapamazsın bu yaşa gelmiş arabası yok
01 Yorumla
Soran8 ayayrılmak düşer bizede
8 ayGarajda dört Bugatti iki ferrarisi olmayan hadsizler evden çıkmasın bi' zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKeske çocuğu ifsa etsende sınır dışı falan etsek , taşlayalim... nasil olmaz yaaa acilen başka bi dalgaya otur pardon , baska dala kon.
111 Yorumla
Soran8 ayfikrini sormadım dayı
Cevap sahibi8 ayIQ seviyesi ayakkabi numaramdan küçük arkadaş hani topluma açık, herkesin yorum yapacağı bir soru sordun ya , bende söyledim.
Cevap sahibi8 ayBide birsey demedim geleceğin otostopcusu ,(araba sevdigin icin sevdigimden otostop dedim) ayril dedim çocuktan, guzel vites topuzu kalin bi model bul , alış şimdiden kalin vites topuzlarina
Soran8 aytopluma açık sen toplum musun dayıcım git sokakları gez biraz belki röportaj felan bulursun kamera karsısına geçip derdini filan anlatırsın hadi yürü abicim
Cevap sahibi8 aySimdidide miktofon sen seviyorsun uzun başı kalın alternatif ürünleri 😆 bu sefer sor Tofaş olsun bak onun el freni de var...
Tamam yürüdüm param kıymetlidir. Kazanamayacagima yatırım yapmam.
Soran8 ayne anlatıyon be adam dedigini sen okusan anlamazsın kendi yazdıgın yazıyı okusan sen bile anlamazsın gelmişsin burada fetva veriyon bana. git uyu hadi abicim yarın işe gidicen daha hadi abicim hadi yataga hadi yürü
Cevap sahibi8 ayOhaa sen daha primatsin özür dilerim benim hatam , adres verirsen sana bir vitis topuzu hediye etmek isterim. Af dilemek amacli , yarin kargoda olsa gece kullanırsın hem bir ön degerlendirme olur arabasi olanla olacakmi bakalim diye egzersiz. Abin sevdi seni bak iyisin
Soran8 ayne abisi 45 yasındasın dayı bugün varsın yarına kalp krizinden alzheimerden gidicen abilik oynuyo bidwq
Cevap sahibi8 ayNeyseki şükür baban degilim eminim bundan , huzurla ölebilirim. Kendini satan bir kizimda olabilirdi degil mi? Büyük acı
Soran8 aysen bu yorumu yazdın baya kalbim kırıldı bak Az kaldı depresyona giriyodum baya ruhsuz ettin beni uyuyamayacam 1 hafta boyunca hatta belki üzüntüden odama kapanıp çikolata bile diklerim o derece üzdün bi daha olmasın hadi git uyu şimdi dayıcım yarın işe geç kalma sigara parası kalmaz yoksa cebinde
Cevap sahibi8 ayTamam amcam aksam duami ediyorum ve oglumla karsilasmaman için dualar ediyorum , ulan bide sifir arba aldik cocuga hata etmisiz meze ettik sana tüh.
cocuk kim bilir kaç yasında arabası nasıl olmaz ot mu bu
07 Yorumla
Soran8 ayot olsa almıştı heralde
Soran8 ayolur
8 ayBu kadar para odaklı olmayın ya. Çok istiyorsanız oturun kazanın sizin arabanız olsun.
10 YorumlaSenin arabanla gezersiniz
01 Yorumla
Soran8 ayfakirle evlenmem
Araba da verecek kız için önemli tabi
03 Yorumla
Soran8 ayanlamadım?
Soran8 ayçalışmıyorum
8 ayonu arabası olanla aldat klasik tepki
07 Yorumla
Soran8 aybende öyle düşünüyorum
- 8 ay
şaşırmadık.
Soran8 ayşaşır
- 8 ay
olmaz çok sık gördüm
Soran8 aysana fikrini sormadım
- 8 ay
hayır sordun bu site bu işe yarar.
8 ayArabasız erkek olmaz tabi
04 Yorumla
Soran8 ayaynen
- 8 ay
Porsche alıcam yakında hadi hayırlısı
Soran8 ayh. o
- 8 ay
Eyv bro
Senin araban var mı peki?
013 Yorumla
Soran8 ayevet
Soran8 aynalaka zenginlik? arabadan bahsediyorum
Soran8 ayyaşı 18 babası yok
Soran8 aykendisi çalışıyor marangoz
Soran8 aysev
Soran8 aydüşünüyorum ayrılma konusunu zaten babam bile ayrıl çocuktan diyor
Soran8 ayyes
8 ayArabası olsa seni mi bindircek .
00 YorumlaYatı vardır belki. Konuşmaya devam et
00 Yorumla
8 ayArabalı verelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTaksitlen alır hemen bırakma
11 Yorumla
Soran8 ayalamıyormuş
Gizli Üye(30-35)8 ayÖnemli mi araba senin için
010 Yorumla
Soran8 ayevet
Cevap sahibi8 aySenin var mı araban?
Maddi durumu iyi değil mi araba alamaz mi bu kişi
Soran8 ayvar
Cevap sahibi8 ayHmm nasıl tanıştınız siz
Soran8 ayokul
Cevap sahibi8 ayHmm anladım benim arabam var tanışalım 🤭😃
Soran8 ayyaş
Cevap sahibi8 ay31 yaş
Senin kaç
Soran8 ay18
Cevap sahibi8 ayHmm ben yaşa takılmam senin için sorun değilse tanışalım
Gizli Üye(18-24)8 ayBenim arabam var gel
08 Yorumla
Soran8 ayyas kac
Cevap sahibi8 ay22
Soran8 aybüyükmüs ya
Cevap sahibi8 ayTüh
Cevap sahibi8 aySenin kaç bir de boyunu merak ettim
Soran8 ay18 154
Cevap sahibi8 ayMuhtemelen boydan da kurtarmazdı yani benim için np ama 191
Soran8 aysevgilimden kısasın be
Arabası için konuşuyorsan zaten olmaz
03 Yorumla
Soran8 ayne alaka sadece fakir birisiyle evlenmek istemiyoırum
Soran8 ayfikrini sormadım
8 aySenin var mı ki çocuktan bekliyosun
214 Yorumla
Soran8 ayvar
- 8 ay
İyi o zaman al çocuğu gez sende olmasa çocukta olsa beni gezdirsin diye beklersiniz olmayıncamı sorun oluyor herkesin maddi durumu araba alıcak kadar iyi olmayabilir
Soran8 ayonun yoksa fakirdir ben fakir birisiyle evlenemem
- 8 ay
KSKSJSKEJD sen çok zenginsin demi
Soran8 ayorta gelir kanka
- 8 ay
18 yaşında biri olarak o arabayı babanın parasıyla aldığına o kadar eminimki çalışıp bir şeyler almayı çok mu kolay sanıyorsun sen ki para gelip geçici bir şey aklı olan bir şekilde para kazanır zaten kendi alın teriyle para kazanan biride geçip karşımdaki benden az kazanıyor diye lafını yapmaz
Soran8 ayknk sen fakirle evlenip hayatını cürütebilirsin ama ben öyle olmicam ayrıca para kazanmak zorda olsa erkeğin işidir para kazanması lazım madem kazanmayacak ben ne diye evleniyom kardesim bekar takılırım en azından param bana kalır manitanın daha kahveye götürcek parası yokken bide evlilik mi düşünecem azıcık empati yapsana hele bana
- 8 ay
18 yaşında evlilik düşünmen hata zaten ki fakir biriyle evlenip hayatımı çürütmem benim aldığım maaş bana fazlasıyla yetiyor he oturup baba parası yemek onunlada övünmek senin tercihin
Soran8 ay1- kaç yasında evleneceğimi ben bilirim
2-babamın parasıyla övünmüyorum sadece para kazanmak erkeğin işi dolayısıyla arabası olması gerekiyor- 8 ay
3-gayette babanın parasıyla övünüyorsun daha 1 kere gidip çalışmamışsın ve bunu erkeğin görevi olarak görüyorsun çok istiyorsan gidip kendin çalışıp bir araba almayı deneyebilirsin bak bakalım alabiliyormusun
Soran8 ayyakında çalışacam zaten sen hiç mi babandan harçlık almadın anlamadım?
- 8 ay
Hayır ben şu yaşıma kadar ne yaptıysam kendim çalışıp yaptım motorumuda kendim aldım arabamıda evimide
Soran8 aytm kanka napayım en iyisi sensin en yüce sensin en emekçi sensin ne diyim yani
- 8 ay
Ben bunları kendim yaptım demek için demiyorum sadece birilerinin parasına boyun eğmemek için yapıyorum oturup kocam zengin arabası var bana bakmak zorunda diye değil o zaman o adam derki hadi ordan git ananmıyım babanmıyım sana bakıcam zengin diye gittiğin yerde 3 kuruş para verir kalırsın öyle
senin de yok?
111 Yorumla
Soran8 ayvar
Soran8 ayarabası yoksa fakirdir büyük ihtimal
Soran8 ayorta gelir diye bişey var
Soran8 ayorta gelirse vardır asgari ücret orta gelir sanıyosan değil
Soran8 aybi bahane bulmam lazım ama. fikrin var mı
Soran8 ayhmm
Senin var mı
012 Yorumla
Soran8 ayevt
Soran8 ayalamıyor işte.
Soran8 ayevet
Soran8 ayhayır
Soran8 ayfakir kendisi biraz
Soran8 aybaşaramaz başarsada bekleyemem
Napmalisin
01 Yorumla
Soran8 aynapmalıyım size soruyorum
8 ayAyrıl
01 Yorumla
Soran8 aybencede
Sen al
00 Yorumla
8 aySen gezdir arabanla
00 Yorumla
8 ayEngelle
00 Yorumla- Arabalar konusunda 332 cevap paylaştı.
8 ayArabasını al
05 Yorumla
Soran8 ayyok
- 8 ay
Nolur
Soran8 ayyok ya
- 8 ay
Lütfen
Soran8 ayneden
Gizli Üye(30-35)8 ayAyrıl bence
04 Yorumla
Soran8 aybi sebep bulmam gerek fikrin var mı
Cevap sahibi8 ayBahane ile ayrılmak doğru bir tavır değil. Sadece bir şey hissedemediğini sevmek için uğraştığını ama olmadığını söyle. O üzülse bile doğruyu söylediğin için daha kolay atlatır
Soran8 ayanladım saol
Cevap sahibi8 ayRica ederim
Gizli Üye(36-45)8 ayRezillik
01 Yorumla
Soran8 ayaynen
Gizli Üye(30-35)8 ayYol ver
010 Yorumla
Soran8 aynasıl
Cevap sahibi8 ayGönder başkasını bul
Soran8 ayhaklısın
Cevap sahibi8 ayArabası olanı bul
Soran8 ayarıyorum