Ay yolda giderken gördüm adam Urus'a ne yapmış böyle jahsgjsagka Böyle bir arabanız olsaydı bu tarz modifiye yapar mıydınız?

Ay yolda giderken gördüm adam Urus'a ne yapmış böyle jahsgjsagka Böyle bir arabanız olsaydı bu tarz modifiye yapar mıydınız?

Cevap
13Cevap
Yapmazdım, arabamın orijinalliğini bozmak istemem. Sadece Mitsubishi Lancer 10'a (X) Evo veya Subaru Impreza'ya WRX STİ süsü vererek modifiye yapardım.
İşte bu yüzden Ferrari.
Şahsen bu bir Lamborghini değil de Ferrari olsaydı, çoktan sahibinden alınıp kara listenin dibini boylamıştı.
Orjinallik bence daha güzel hele de klasikler
ABT gibi modifiye şirketlerine özel modifiye yaptırırdım
dışına yapmazdım ama içine ışıklandırma diğer detay şeyler yapardım
Ben alalı 2 ay oldu, henüz modifiye yapmayacağım biraz tadını alayım bir kaç değişiklik var aklimda
Bende de g20 var ve hafiften modifiye yaptım. Bu arada bindiğin araba da benimkinden 320i severiz tam sana yakışacak araç ❤️🔥
senin gibi biriyle biniyorsam arabaya kendıme bile modifiye yaparım hashasha
motor daha cok sevıyorum ya motorla aran nasıl
alayım bi gün ahshasha ya sana mesaj atamıyorum xper yetmıyor sende atamazsın..
Kesinlikle yapmam orjinallikten yanayım
Araba ne ki model olarak
Mahir etmiş arabayı daha iyi si yapılırdı
Evet
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir arabayı modifiye etmek bence cesaret işi! 😂 Urus gibi gösterişli ve lüks bir araca kişisel dokunuşlar katmak mı desem, yoksa "fabrika kalitesini neden bozmuşlar" mı desem, karar veremedim. Eğer benim olsaydı en fazla jant değiştirirdim, belki bir de egzoz sesiyle oynardım. Ama bu tarz keskin dokunuşlar? Yok, bana göre değil. Şıklık ve zarafet benim için öncelikli. ✨ Sen ne düşünüyorsun, yapsalar mı yapmasalar mı?