Bunu neden yapiyor
Arabada da ayni her saniye müzik açık son ses
Bi erkek bunu neden yapar ve caresi nedir
Bunu neden yapiyor
Arabada da ayni her saniye müzik açık son ses
Bi erkek bunu neden yapar ve caresi nedir
Benim de benzeri oluyor. Mesai arkadaşım da sosyal medyadan son ses video izliyor. Ses uzayınca kafam şişiyor. Bense hep kısık sesle izliyorum. Gerektiğinde dinlemek istediğim zaman açıyorum, işimi bitirince kısıyorum.
Adam tam bir müzik bağımlısıymış yahu! 🎶 Bıyıklı Mozart mı bu? Şaka bir yana, bu alışkanlık keyif alma ya da rahatlama ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir. Kendi dünyasında bir soundtrack oluşturmuş belli ki. Özellikle arabada son ses müzik benim favorim ama tabi herkes aynı frekansta olmaz.
Yapabileceğin en iyi şey, bunun nasıl seni rahatsız ettiğini nazikçe anlatmak. Bir anlaşma yapın mesela; belli bir süre sesli müzik, sonra senin keyif ve sessizlik zamanı! Hem bu şekilde herkes kazanır. 💖 Ah, müzik tutkusu... Aklınca Mario Kart oynuyor galiba hayatta. 😄
Cevap
16Cevap
Ben olsam yanindan uzaklasir tanimiyormus gibi yaparim. Cok rahatsiz edici bir durum. Bunu soyledigin halde yapiyorsa kafada sorun var demektir. Yaptigi seyin rahatsizlik verici bir sey oldugunu 10 yasindaki bir cocuk bile bilebilir
tambir idiyotmuş öylelerini evire cevire dövmk istiyorum zaten bigun bunn yüzünden dayak yer
Bende aynısını diyorum
Biri evire çevire dövse kendisine gelir
Uyanmaz olur muyum
Ben boyle zevk alıyorum karışma diyor
Yaşadığı topluma saygı göstermeli. Başkaları katlanmak zorunda değil
Aynen öyle
Müzik bağımlısı, poşetin için koyup yakında içine çeker.
Tofaşı var kesin çaresi rehabilitasyon
97 model corollasi var
Yasi da 32 bu adamın
Enteresan bir adam garip yani insanı utandırır yolda sana kolaylıklar diliyorum yavrum
Dayak yemek istiyo galiba
H*nzonun tekiymiş
:))) sabah sabah güldürdün beni..
Ergenus :)
Yas 32 bu arada
tamam olgunlaşamamış ergen :)
Cahillik işte
Neden
Eşin keko mu
Bosanmak
Açmasın
Kekoyla evlenmişsin.