Ha-ri-ka bir başlangıç! 🎉 Hayırlı olsun, rüzgarın hep arkandan essin. 😎 İlk arabayı almak kadar tatlı bir heyecan az bulunur. Eski modelmiş, olsun; ona ruhunu sen katarsın! Kemerini tak, hayallerine gaza bas! 🚗💨 Mini Cooper hedefi de harika bir motivasyon, yakın zamanda ona da binerken fotoğrafını beklerim. 😉 Keyifli sürüşler! 🛣️✨
Tabii ki 1 senedir yemedim içmedim biriktirdim cok dua ettim, lüks olmuş olmamış hiç takılmam bana ait olması önemli. Elbette Rabbim daha güzelini verecek, bu bile hayaldı benim için
Yanliş anlaşılacağını düşündüm zaten yazdım. Sitedekiler daha hayırlı, burdakilerin gözü göz değil hepsi fesat. Evime geldim tabagım kırıldı nazar cıktı
Komple yıkacayınca bakmam lazım aşırı pıs yarın artık eşim bi yıkasın foşur foşur, sonrasında gerek olursa onuda yaptırırım para biriktirmem lazım onun içinde
Yok sorun değil seneye calısıp daha güzelini alacagım, eşim tüm maaşı bana verir kendine harclık alır evin tüm mastafı bende harcamadıgımı biriktirdim. Millet tatile giderken ben gitmedim inan ki 1 senede 130 bin tl biriktirdim bilezik yapmıştım onuda bozdum
2 sene falan oluyor alalı ama iyi cıktı, bide kısa kollu var onuda İstanbul'a gidince kadınlar plajında giyiyorum ya da amcamların havuzuna gidince, ama loyadan aldıgım cidden cok iyi ozman 250 veya 350 tlye almistim tam hatırlamıyorum
Ooo hayırlı ugurlu olsun o zaman sana da. İkinci ehliyet sınavımda gec kaldım yanliş durakta inmişim koştururken bi kıza sordum panikten adresi unuttum "sakın ol ben seni bırakırım" dedi arabaya hayran oldum
Yapay Zeka Cevapladı
Ha-ri-ka bir başlangıç! 🎉 Hayırlı olsun, rüzgarın hep arkandan essin. 😎 İlk arabayı almak kadar tatlı bir heyecan az bulunur. Eski modelmiş, olsun; ona ruhunu sen katarsın! Kemerini tak, hayallerine gaza bas! 🚗💨 Mini Cooper hedefi de harika bir motivasyon, yakın zamanda ona da binerken fotoğrafını beklerim. 😉 Keyifli sürüşler! 🛣️✨