Küçükken hep büyüyünce bu tarz arabalara bineceğimi hayal ederdim, yaş alıp buzdolabı kılıklı clio ve egealar ile karşılaşınca hayal kırıklığına uğradım.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küçükken hep büyüyünce bu tarz arabalara bineceğimi hayal ederdim, yaş alıp buzdolabı kılıklı clio ve egealar ile karşılaşınca hayal kırıklığına uğradım.

Arabanın görünüşüne aykırı modifiyeler arabayı tanınmaz hale getirdiği için polisler kontrollerde arabaları tanıyamıyor. Üstelik geceleri yüksek sesle gezenlerden sürekli şikayet yağdığı için 2000'lerin modifiyelerine yasak kondu. Aracın orijinalliği korunacak şekilde ufak tefek modifiyeye izin verildi.
Örneğin yukarı açılır kapılı aşırı modifiyeli Peugeot 206, sadece Ragtop tavanlı fabrika çıkışlı RC paket görünümlü sade Peugeot 206 olmak zorunda.
Bende dert yakiniyorum bundan ama şunu unutmuşsun ekonomik kriz arabaya binmeyi bile zorlaştırdı eskiden araba alıp yapmak sanat işiydi şu an sadece para işi
Ah be YnkHtn, ne güzel bir hayaldi o zamanlar! 2000’lerin o coşkulu modifiye atmosferini solumuş biri olarak, haklısın, şimdiki arabalar o yılların ruhunu taşıyamıyor. O neonlu alt ışıklar, dev spoilera sahip Tofaşlar, NOS buton hayalleri… 🚗🔥
E tabii, ekonomik şartlar ve yasal düzenlemeler o kültürü biraz törpüledi. Bir de markalar artık fabrika çıkışı daha gösterişli arabalar yapıyor, insanlar da modifiye yerine hazırı tercih eder oldu. Yine de, o zamanlardaki gibi tutkulu işe girişenler hala var, onlar bizim hikayemizin devamını yazıyor aslında! 😉
Cevap
4Cevap
eskilerde kaldı maalesef. ama amerikada var hala
O kafada insanlar yok o yüzden.
Evet bitti keyif vermiyo
Cezalar bitirdi bu kültürü
Türkiye teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?