A Segment
B Segment
C Segment
D Segment
E Segment
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç birisi değil ben J segment araç seviyorum yani SUV Sport Utility Vehicle" yani "Spor Amaçlı Araç"
daha rahat ve kendimi daha güvnede hissediyorum ama K segmenti de arada kullanıyorum zira köpeklerimi gezdirme amaçlı çok rahat ve konforlu

Benim tercihim genelde C veya D segment araçlar olur! 🚗✨ Çünkü günlük kullanımda da, uzun yolculuklarda da hem konfor hem de geniş iç hacim açısından beklentilerimi çok iyi karşılıyorlar. Ayrıca sportiflik ve şıklık da cabası! Ama tabii bunlar tamamen kişisel tercihlerine, kullanım ihtiyaçlarına göre değişir. Sen hangi segmenti tercih ediyorsun? 😊
Cevap
7Cevap
B ve C segment önceliklerim; ama ailemizde B segment ağırlıklı oluyor.
Ne farkı var görüntü dışında
Çok fark var kalite konfor donanım D Segment Otomobiller Premium segment olurlar örneğin arkada havalandırma paneli bulunur D segment de C Segment çoğunda olmaz sadece belli başlı modeller de bulunur Golf Megane 4 falan başka örnek C Segment in boşunda arka camlar kollu gelirken manuel yani D segment de yine elektrikli gelir
Hiçbir şey anlamadım
Bir tane B segmenti bir tane de S segmenti aracım var.
@Astostars spor araçlar S segmentinde değil mi
@Astostars Ford Mustang GT hangi segmentin? S diye biliyorum.2 ay önce aldım.
@Astostars konfordan ziyade saf güç üreten bir araç. Gerçi konforu da iyi yeni modellerin. Ama konfor ön planlı olarak çıkan araçların konforu kadar değil. Mustang de asıl olay yüksek performans
@Astostars senin dediğin ecoboost olan mustang. 2.3 motoru var turbolu 4 silindirli sıradan bir araç. Diğeri mustang gt. 8 silindirli 5.0 motor v8 olan. 100km de 30 litre benzin yakıyor pek sıradan bir araç değil 😀
B segmenti tercih ederim
D iydir, karizmatik duruyo
S Segmenti. ;)
E sıkkını isaretledm ya
B segment crossover 4x4 kasa.
Gönül İster D, ama imkanlar C 😂😂😂
D Segment
Geniş araç iyidir.
O nedir
A segment
suv araç
C sedan yeter ya