Şu citroen amy, yuki, volta, kuba gibi mikro elektrikli araclar var ya. Ondan almak iyi olur mu?
Markete, işe gidip gelmek icin istiyorum. Suanda iş yerime yakin bir yerde oturuyorum ama evden falan pek memnun degilim, ilk geldigimde de cok fazla ev secenegim yoktu. 15-20 dk suruyor iş ev ve ne zamandir bakiyorum yine yakin yerlere bulamiyorum.
Biraz da guvenlikli bir site ya da toki evlerinden birine tasinmak istiyorum deprem açısından falan da. Ama iste biraz iş yerinden uzaklasmis olacagim mecbur.
Ya servis tutup her gun servisle gidip geleceğim, o cileyi cekecegim ya da sehir icinde bu tarz kucuk elektrikli araba alip kullanacagim. Işe git gel, markete git gel, kursa katiliyorum bazen kursa git gel gibi seyler icin kullanacagim.
Cok fazla butcem de yok, işe baslayali atanalı 1-1.5 yıl kadar oldu. 250 bine kadar butcem var Şu an. Hani normal araba almak isterim ama onlarda artik bu fiyata hurdaya giriyor nerdeyse. Normal araba icinde en fazla 300 verebilirim, sonrasini taksitlendirmek istesem yine fazla dusuyor, kredi kartina falan 12 taksit yapiyorlarmis galiba. Fazla dusuyor yine memur maasina gore. Kira, fatura, gida alisverisi derken bir de aylik 20-30 bin ya da daha fazla araba kredisi odeyemem.
Bu pahalilikta faize girmek, haram olayina da bulasmak istemiyorum.
Bu istedigim seyler dogrultusunda bahsettigim kucuk araclar kullanışlı olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer