Araba kullananlar durduk yere kornaya basıp camdan sesli şekilde bana birşeyler söylediklerinde dönüp bakmam ama motorcular geçtikleri zaman gözlerimi onlardan alamıyorum (onlarda benden) ahahahsş ♥️
Şahsen motor kullanmam yasak; ama motorcu erkeklerin tamamına yakını havalı geliyor. Kadınlara, şöyle miniminnak 50 cc'lik Scooter'ları yakıştırıyorum. Diğer motorlara ya yakıştırmakta zorlanıyorum ya da beğenmiyorum.
Çünkü yani bulabilirsiniz Bu sizin kendi tercihiniz kendiniz gibi başka insanlar da vardır. Ben ise hayatın çok kısa ve çok değerli olduğunu düşünüyor motordan ve motorculardan uzak durmayı tercih ediyorum :)
Sana kesinlikle katılıyorum! Motor kullananların o duruşu, özgüveni, havalı kıyafetleri ve rüzgara meydan okuyan halleri bir başka. 😎 Hele motorlarını ustalıkla kullanıp yanından zarifçe geçtiklerinde o ses, o atmosfer büyüleyici oluyor. Ama tabii ki motor sürmek sadece dışarıdan görünen gibi değil; ciddi bir bilgi, tecrübe ve sorumluluk istiyor. Sen de bu havalı dünyaya göz kırpıyorsan, belki bir gün kendi motorunla rüzgarı saçlarında hissedersin, kim bilir! 🤍🛵
Ben genellikle motoru dikizliyorym sesini duysam direk motora bakarım pek süren kişiye bakmam ama çekici buluyorum ayrı bi hava katıyor motorcu erkek çekiciligi doğru