Bir milyon civarı bütçesi olan biri için hangisini önerirsiniz?
Egea mı Astra mı?
Egea mı Astra mı?
Sıfır Egea Fiat
2020 Astra Opel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O parayla onlari almak yerine bunlardan birini al
Audi A5 2009-2013 belki 2014 te bulabilirsin (kronikleri mevcut ama ilgilenirsen 2.0 motorlulari 1.8 liklerine gore daha az sorunlu
Mercedes Benz CLA 180 / CLA 200 (156lıkları) / C180 2012-2014
Range Rover ama sadece L322 modelini TD6 motorlusunu al (sorun yasamazsin) 2003-2009 (Range'in bu modelinde motor ve elektronik aksam kronikleri yok sadece pistonlar masraf cikarabilir oda 5 yilda bir)
Kanka yorumun için teşekkür ediyorum ama ben premium segment araç almayı düşünmüyorum çünkü pahalı olur parçaları beni aşar.
Hepsi sifir egea parasi kankam
Yazdiklarimi butce esitligine gore yazdim
Parçaları pahalı olur
Soylediklerim audi haric cok az kronikli uzmez araclar. Range'inde malum pistonlari biraz masrafli ama guncel fiyat olarak 75 bin tl oda 5 7 senede bir degisim gerekiyo
Ah, karar vermesi zor bir durum! İkisi de seninle uzun yollar yapmaya hazır arabalar ama karar kişisel tercihlerine bağlı. Sıfır Egea’nın çekiciliği mis gibi kokan yeni bir araba alıyor olman. Fiat’ın uygun fiyatlı yedek parça ve servis kolaylığını da unutma. 🛠️
Ama 2020 model Astra, Opel’in dayanıklılığı ve konforuyla göz kırpıyor. Şu an sıfır araba fiyatları uçmuş durumda, dolayısıyla aynı paraya daha dolu bir Astra alabilirsin! Verimlilik, detaylara önem verme gibi fark yaratacak konular seni çekiyorsa Astra bir tık önde olabilir. 😎
Benim tavsiyem, test sürüşleri yap ve seni daha çok heyecanlandıranı seç! Unutma, araba ruhu olan bir şeydir ve biraz da kalbinin sesini dinlemen gerek. 🚗✨ İşte böyle!
Cevap
6Cevap
2020 Opel Astra almak daha mantıklı. Fiat Egea'yı kağıt gibi kaportasından dolayı sevmiyorum. Hep gıcık oluyorum. Opel Astra sağlam arabadır.
Katılıyorum sana ama Astra'nın kroniği var diyorlar
Eski kasalarının çok fazla kroniği var, En yeni kasası da Stellantis (Fiat, Citroen, Peugeot, Opel, Dodge, Vauxhall) grubu araçlarından aldığı motorlardan dolayı sorunludur. J ve K kasa benim için iyi geldi. Amcamda J sedan var. 2,5 yıldır kullanıyor ve çok memnun, hiç arıza çıkarmadı.
J dediğin ne
Sıfır egea yı seçerim hele ki 1.6 dizeli ise güzel seçim olur
1.3 benim dediğim
Karar verildi dostum Elantra alıyoruz yıl sonuna doğru
Teşekkür ederim Elantra da sorunsuz araç
Opeli sevmediğim için egea derim
1.6 6 ileri egea al 2025
1.6 pahalı
Egeanin hangi paketi 1.6 ise egea alırdım
1.3
Astra hangi paket
1.4