Güncellemeler
9 ay
E63 kasa bmw m6, f10 kasa bmw m5, e60 kasa bmw m5, e92 kasa bmw m3 birde maserati gran turismo...
Buyuk ihtimal bunlardan birini alacağım.
Buyuk ihtimal bunlardan birini alacağım.
Spor araba olarak bu bütçede çok seçenek yok galiba. Eski kasa maserati gran turismo alınabiliyor oda en az 10-15 yaşında araba
Cevap
1Cevap
Aklıma şak diye Mercedes SLC geldi; ama nedense istediğiniz fiyatın altında çıkması beni şaşırttı. Onun piyasasının bu aralıklarda sanıyordum. 1-5 yaş aralığında oldukça yeni sayılan BMW 4 Coupe/Cabrio var. Az sayıda 5 yaş üstü Mercedes C veya E Coupe çıkabilir. Audi'den hiçbir şey çıkmadı. 15 yaşında Maserati almak biraz sıkıntılı olabilir. Ülkemizde parçası bulunmayınca yurtdışından gelmesi epey zaman alır.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bu bütçe ile kesinlikle spor araba segmentine göz atarken biraz dikkatli olmalısın. Çünkü dediğin gibi eski kasalar ağırlıkta olacak ve bakım masrafları da cüzdanını zorlayabilir. Vergiler, yedek parça fiyatları seni zora sokmasın.
Genelde hoşlandığın model ve markaları belirleyip, ikinci el piyasasında düzgün bakılmış bir şeyler kovalamak gerekiyor. Ama şunu hatırlat! Fiyatlar o kadar hızlı değişiyor ki, en iyi seçenek güncel bir online araştırmayla netleşir. Böylece yanlış bir yatırım da yapmamış olursun. ✌️🚗