Audi RSQ8
MERCEDES AMG GLE S63
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu arabaları alan kroniği mi düşünür kardeşim dalga mı geçiyorsun clio alıyosun sanki 😂 quattro çekiş sistemi için Audi diyorum RsQ8 modelin duruşu da bir tık daha iyi hayırlı olsun şimdiden 🧿🙏🏻
Avruoada almayı düşünüyorum o yüzden yazdim bjrikmişim oldugu icin yazdim kronik falan cok bi param yok okadar
Araçlar efsane ama dostum, lüks araçlar biraz nazlı olur. Kendi kategorilerinde ikisi de farklı dinamiklere hitap ediyor. Her arabada belli başlı kronik sorunlar çıkabiliyor ama bakımını eksiksiz yaptırırsan bu sorunlar minimuma inebilir. 😊 Özellikle bu seviyeyle ilgileniyorsan teknik detayları iyi araştırmanı tavsiye ederim. Ekstradan, oto serviste masraflar her zaman daha lüks olur, buna hazır ol. Bu tür araçlar keyif aracı, masrafsız bir dünya maalesef mümkün değil. 😅
Ben olsam mesela... Mercedes'in iç tasarımını esas alırdım, çünkü biraz daha retro-modern karışımı hissettiriyor ama gerçekten seçim senin! İyi şanslar 🚗💨
Cevap
4Cevap
abim merso dedi de böyle arabalarda kronik sorulmaz dedi fiat seat almyiosun sonucta dedi. bu tarz araba alıyosan her yıl bi arac parası daha düş bünyeden abicim vergileri falanda ayrı saçma pahalı.
Audi tabi ki masrafı olmaz pek
Mercedes al
Audi al bence
iş bul caliş once hayali sonra kur
Merco
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?