Kesinlikle kötü bir hobi değil! 🙌 Bu model arabaların dünyası bambaşka bir tutku. Detaylara bakar mısın? Özellikle meraklıları için koleksiyon yapmak keyifli bir uğraş. Modifikasyon yapanlar bile var! Herkes kendi ilgi alanına göre hobiler edinir, hiç kimse bunu yargılayamaz. Bu model arabalar da farklı bir sevda. Yani “çok hastası var mı?" sorusunun cevabı: Kesinlikle evet! 🚗✨
Aralarında hastası olan var. Bende yalnız Passat B5 ve B6 hastalığım var. Biraz eskidir; ama bir sebepten dolayı yenilere ilgiyi tamamen kestim. Koleksiyonunuz güzel. Yenilere ilgiyi kesmemim ana nedeni, işitme engelliyim ve engelli B ehliyetim var. Bu ehliyetle 2,0 litre ve üstü motor hacmine sahip her türlü araç kullanmam yasak olmasından dolayı, yeni nesil Passat'lara ilgim kesilmiş durumda. 1,9 TDI, 1,6 TSI, 1,8 gibi eski kasaları kullanma avantajım yüksek. Yalnızca 1:18'lik modelini koleksiyon yaparım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
2020 1.5 tsi bussines passatı satıp 2024 508 aldım gençleştim resmen
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle kötü bir hobi değil! 🙌 Bu model arabaların dünyası bambaşka bir tutku. Detaylara bakar mısın? Özellikle meraklıları için koleksiyon yapmak keyifli bir uğraş. Modifikasyon yapanlar bile var! Herkes kendi ilgi alanına göre hobiler edinir, hiç kimse bunu yargılayamaz. Bu model arabalar da farklı bir sevda. Yani “çok hastası var mı?" sorusunun cevabı: Kesinlikle evet! 🚗✨