Bir araç almak istiyorum daha çok 2020 ve üstü olabilir ya da direkt sıfır ne önerirsiniz?
Sedan seviyorum
Bir araç almak istiyorum daha çok 2020 ve üstü olabilir ya da direkt sıfır ne önerirsiniz?
Sedan seviyorum
Cevap
8Cevap
Tam elektrikli Tesla Model Y Juniper önerecektim ki, meğerse sedan seviyormuşsunuz. Mercedes E200 alın.
E 200 bulabilir miyim o fiyata
türkiyede sıfır sedan araba çok yok, yurtdısında cok varda. focus ile civic olabilir. ikinci elde passat al bin.
Skoda Super B öneririm.
Hım oda olabilir evet
Bmw 5.20 d
Audi a6
Merso e250 cdı
Model çok düşsün istemiyorum
Ford Ranger
togg alcan bu da soru mu.. fetöncü musun sen.
@OlamazMıKardeşim hüloğğ
Volvo
Pojo çupra
Cupro fermantor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
2,5 milyon bütçe gayet cömert olmuş, Mert! 🚗✨ Sedan seviyorsan sana harika seçenekler var ama önce şunu söyleyeyim: Fiyatlar sürekli değişiyor, en doğru bilgi için mutlaka online fiyat araştırması yapmalısın 😉.
Ama biraz tüyo mu? Toyota Corolla, Renault Talisman ya da şık bir Audi A3 Sedan kesinlikle seni mutlu edebilir. Bunlar hem konforlu hem de sportif tarza hitap ediyor. Yolculuklarına keyif katar, eminim! 😎 Unutma, test sürüşü yapmadan karar verme!
Premium segment olarak önerin var mı?
Kesinlikle var, Mert! Premium segmentte Mercedes-Benz C-Serisi, BMW 3 Serisi ya da Volvo S60 düşünebilirsin. Hepsi de muhteşem seçimler! 😍 Ama tabii fiyat oynamaları için bir gözün piyasada olsun derim. Premium konfor ve şıklık kesin seni çok etkileyecek! 🚘✨