Kullanabileceğim 4 tane arabam var ama bisiklet yolları uygun olsa hepsini satar bisikletle giderdim işe de gezmeye de. Bisiklet candır.
Hollanda başbakanı bile bisikletle işe gider. Abartı gelebilir ama gerçek bu. Sorduğun soru kişiyi küçümsemek için ise yazık sana00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayBen 40 yaşındayım ve hala bisikletten vazgeçmiş değilim Hem Hobi olarak biniyorum hem de işe giderken mümkün olduğunca bisikletle gitmeye çalışıyorum...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir seçim! 🚴♂️ Bisikletle işe gitmek hem çevre dostu hem de sağlıklı bir yaşamın anahtarı. Üstelik spor yaparak güne başlamak enerjiyle dolmanı sağlar 😎. Bir erkek olarak bu tercihini yapan biri bana oldukça karizmatik ve özgüvenli geliyor. Ayrıca trafik derdi, yakıt masrafı vs. sıfır… Daha ne olsun? 🌿
Bisiklet aşkına, pedal çevirsin! 🚲🤘20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
11 ay32 yaşında işe hem arabamla, hem toplu taşımayla hem de bisikletle gidiyorum. Elalem ne düşünür, ne der gram umrumda olmaz. İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız park sorunu çok fazla, trafik deseniz katlanılacak gibi değil. Ne var yani bisikletle işe gidiyorsa, toplu taşımayla gidiyorsa.
52 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle. En temizi toplu taşıma ya da bisiklet🙂
11 ayne güzel işte spor niyetine geçiyor. bacak kaslarını çalıştırmış oluyorsun. Avrupa da herhangi bir belediye başkanı ya da Bakan bisikletle işe gidiyor. Türkiye de insanlar "şuna bak fakir "gibisinden düşünseler de aslında gayet normal bir şey. bisiklet en iyisi
30 YorumlaBisiklet gayette sağlıklı spor araç, kalabalık şehirlerde bu çok doğaldır. bir çok sebebi olabilir. İşe gidiyorsa da fakir olduğunu düşünmüyorum zaten işe gidiyor maaşı vardır :) fakirlik imasını bırakın artık bisitletle şehir turuna çıkan kızlara ne diyelim bu soruyuda ben sorayım :D "21 yaşında bisikletle şehir turuna çıkmış kız için ne düşünürsünüz"
Cvp : evde kalmış işsiz zaman öldürüyo :D tabi ki hayır genel cevap verdim bu arada :)
10 Yorumla
11 ayHarkulade derim prof bicycle yapmış ve bisiklete gönül vermiş biri olarak gönül ister ki heryerde bisiklet yolları olsun bisikletle her yere gidebilelim çünkü avrupa da böyle ama nerde daha geçen kulübüme bağlı 19 yaşındaki gencin yaşamını elinden aldılar bu ülkeden adam olur mu belki ama ömrüm vefa etmes görmeye..!
10 Yorumla
11 aySağlıklı bir yaşam sürdüğünü. İşinin makul bir uzaklıkta olduğunu falan düşünürüm
Neden sorduğunuzu tahmin eder gibiyim... Asla fakir olduğunu falan düşünmem.
Araba ile 25dk da gidip Park yeri bulamadığım iş yerime 10dk da bisikletle gidip hem formumu koruyup hem de park yeri derdinden kurtuluyordum. İş çıkışı da parka uğrayıp temiz hava alıyordum.
10 YorumlaSabahları ben otobüse binemiyorum, gideceğim yerde arabamı koyacağım yer yok, müdür ile patron koyuyor, motorumu götürsem karşıya koymam gerek zincirlryecek yer yok bu riskleri almayıp bisiklet almayı düşünüyordum, bisiklet ile işe gidip gelen hakkında kötü düşünmem.
11 Yorumla
s 11 ayBunun için kötü bir şey düşünen varsa garipsedim ya😀
Adam hem spor yapmış oluyor, bol bol popo bacak çalışmış oluyor. Hem de ne güzel ekonomik.
Ayrıca çevreci. Ben aksine çok güzel şeyler düşünürüm 😂30 Yorumla
11 ayBenim kuzenim öğretmen ve işe bisikletle gidiyor herkes araba sahibi olacak diye bişey yok ve bence bisiklet gayet güzel bir ulaşım aracı hem spor yapıyorsun hem gideceğin yere geç kalmadan hızlıca gidiyosun.
150 Yorumla- 11 ay
Benim yok olsun diye uğraşmıyorum da
- 11 ay
Sen bisiklet mi kullanıyorsun
- 11 ay
Güzel
- 11 ay
Türkiye dışında bir yerde yaşıyorsun demek ki 🤣
- 11 ay
Evet maalesef
- 11 ay
Biz yaşıyoruz 🤣🤣
- 11 ay
🤣🤣evet
- 11 ay
Benim kalbim zengin ruhum fakir 🤣🤣
- 11 ay
Nasıl 🤣
- 11 ay
Kalbim halka açık değil 🤣
- 11 ay
🤣🤣🤣yok teşekkürler
- 11 ay
Feyzanuru çabuk unuttun 🤣
- 11 ay
Değerli ama buradan başka iletişim kurma yolun yok
- 11 ay
Neden
- 11 ay
Annen ne alaka yani
- 11 ay
Demek ki aramak istememiş
- 11 ay
Bişey olduğunu sanmam ama umarım ulaşırsın yakın zamanda
- 11 ay
Umarım ulaşırsın en kısa zamanda
- 11 ay
Sorularına baktım ordan gördüm
- 11 ay
Kalbim ancak bana yeter 🤣
- 11 ay
Soğan sevmem 🤣
- 11 ay
Yok ya sen yaşadığın yerde daha iyisini bulursun bizim kuru ekmeğimize salçamıza mı kaldın 🤣
- 11 ay
Kuru ekmek yememek için gitmedin mi oraya
- 11 ay
Ing kızlarını Türk kozlarına değişmem mi diyorsun yani 🤣
- 11 ay
İnş bulursun :)
11 ayAbi ne var bunda 😂
Canım çok sıkılınca 1 asgari maaş karşılığı olan bisikletimle mini İstanbul turu yapıyorum misss
Hatta bi ara deri ceket, gunes gözlüğü, Nike ayakkabılarimla vs giyip tur yapardım ki aşırı havalı gelirdi
17 Yorumla- 11 ay
İstanbul'da yokuşlardan nasıl geçiyorsun?
- 11 ay
@JaponKoibalığı kolay ki; vitesi düşürüp yavaş yavaş çıkıyorum ya da mesela o an ki ruh halime bağlı olarak pedela abanarak çıkıyorum 😅
Bisiklete merakın varsa bir tık pahalı bir model alıp dene bırakmak istemezsin. - 11 ay
Bisikletim var ama işe onunla gitmeyi bir tarafım yemez. İstanbul'un yollarının ve ayılarının işe giderken ne kadar engel olabileceğini biliyorum. Bulunduğum yerde de çok yokuş var. Zamanında motosiklet kullanırken bile asılanlar, sıkıştıranlar hayatımı tehlikeye atanlar çok oldu. Bıktım.
- 11 ay
@JaponKoibalığı iş yerin çok mu uzak? Mesela meydan AVM var bana 9 km uzakta o tarz yerlere bisikletle gitmek güzel oluyor ama tabii aynı mesafede iş yerim olsa zorlardı hergün hergün... Yollar konusunda haklısın ama ufak iyileştirmeler var. Mesela bende MTB var onun sayesinde toz toprak sorunlu asfalt demeden gidebiliyorum.
Bisiklet ve resminin Linkini atardım ama sanırım yasak.
Ayı demişken zaten büyük bir kesimi öyle olduğu için ayni sorundan muzdaripim.
Senin olduğun bölge Anadolu yakasında ise yokuş çok olabilir.
Abi sanaldan çok yazıp yürüyenler yetmezmiş gibi harbiden motor sürerken de mi oldu? Adalet olsaydı plaka alıp şikayet et derdim ama olmadığı için zor.
A bak bu arada bende motor düşünmüştüm ama çalınır ya da çizilir diye cesaret edememiştim almaya.
- 11 ay
Meydan avm ye yakınım ben de. Çalınma tehlikesi bisiklet için de var, motor için de var. (Her gece motorumu çalınırken rüyamda görüyordum) Motosiklet konusunda 8de 8 karşı tarafın kusurlu olduğu bir kazada davalık olduk. Hiç bir sonuç alınamıyor maalesef. Ülkemiz ne bisiklet için ne de motosiklet için bence hazır değil, kanunen ya da mental olarak, saygı olarak.
- 11 ay
@JaponKoibalığı tabii bisiklet için de var ki başıma gelmişti ama ben o korkudan sonra bisikletimi artık odama koyuyorum ki biraz tuhaf gelebilir ama en azından odaya güzel bir auro katıyor.
İşte o çalınma kabusundan korktuğum için motor alıp apartmanın önüne kitlemeye korkuyorum, hani çalınmasa bile atıyorum deri koltuk vs var gelip yırtıp çizebilirler vs...
Kusura bakma kaza kavramlarını tam bilmiyorum ama sanırım 8 de 8 karşı taraf full haksız anlamına geliyo but adalet sistemi no olduğu için kötü olmuş senin için.
Bak işte abi ülkemiz hazır olmadığı için okey kabul ama ben yine de o keyifden mahrum kalmamak için bisiklet sürüyorum evet bisiklet yolunda giden yayalar ya da bir anda üstüne gelen arabalar vs var ama hepsine de ayar verip geçiyorum ama tabi kadın olduğun zaman işler zorlaşıyor.
Bu arada çekmeköy doğa parkını öneririm hem bisiklet yolu var hem de yeşillik etraf. - 11 ay
Katılıyorum sana. Çekmeköy ün o parkı biliyorum güzel yer.
Spor yapıyorlar ne güzel
Ayrıca yakıt derdi yok tabi trafikte zor ama yapacak bir şey yok
10 Yorumla
11 ayBi süper bisey. Ayrica yasla veya zenginlikle alakasi yok. Hollandada herkes bisiklet süruyor, ceo bile olsa bisikletle ise gidip temizlenip takimini giyiyor.
istanbuldada artmali bu10 YorumlaBizim güvenlik arkadaş vardı o evine gidiyordu gayette yakışıyor evi ise yakın olan için alternatif ama dikkatli olmak gerekir tehlikeli tabi trafiğe giren için..
10 YorumlaArabalar konusunda 546 cevap paylaştı. Keşke İstanbul'da da herkes bisikletle işe gitse de, trafik bi' rahatlasa.
41 Yorumla- 11 ay
Tek başına araba sürenler yüzünden trafik oluyor zaten... Bir dönem kendi arabamla iş yerindeki arkadaşları getirip götürüyordum 😁 araba tam kapasite gidiyordu 5kisi
11 ayDüşündüm. Ama adam işe gidiyor. Ne düşünmemizi bekledin 😏
45 Yorumla- 11 ay
Bir daha düşün
- 11 ay
@Bay_Nutella yine düşündüm. Aklıma farklı bir şey gelmiyor 😂 bende sıkıntı sanırım.
- 11 ay
Senin tatile ihtiyacın var😉
- 11 ay
😂 ben bu havuza girip çıkayım o zaman
- 11 ay
🥰🥰🥰
11 ayKıskanırım 😀
Çocukluğumdan beri binmedim
Motorsiklet ve bisiklet bana çocukluğumu hatırlatıyor20 Yorumla
11 ayNe istiyorsun BMW ile mi gitsin? o zaman mı tuhaf gelmez sana? Gratise gidip eli boş dönen kızın düşündüklerine bak sen
31 Yorumla- 11 ay
Nerden biliyosun
Kötü bir düşünce içerisinde olmam tabikide. Ne güzel işte alın teri akıtmaya gidiyor ve durumu vasıtası sadece ona yetmiştir saygı duyarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayArabası olmamasını mı soruyosun ya da ulaşım aracına para vermiyo diye düşünüyo olabilirsin. Ama çocuk daha çok genç ya. O yaşta arabası olmauabilir. Ayrıca bisiklet sürmek güzeldir ya. Kötü düşünecek bi şey yok bence
10 Yorumla
11 ayAkıllı birisi imiş. Hem spor yapıyor, hem de parası cebinde kalıyor. Ayrıca trafiğe de takılmıyor.
10 Yorumla
11 ay21 yaşında bisikletle işe giden erkek için çok iyi düşünürüm de, "21 yaşında bisikletle işe giden erkek için ne düşünürsünüz?" Diye soran birisi için çok iyi düşünmem.
20 YorumlaHer yaşta bisikletle işe gidebilir insanlar. Ekstra bir şey düşünmem.
10 Yorumla
11 ayİnsanları tanımadan böyle saçma şeylerle kimsenin hakkında bir şey düşünmem
10 Yorumla
11 ayBunu kötü yanı ne pek anlayamadin ne güzel işte
10 Yorumla
11 ayEn azından bir işi gücü var ve çabalıyor bazı erkeklerde bu bile yok maalesef durum kritik
10 Yorumla
11 ayAferin derim ne yapayım Nobel ödülü mü verelim. var bir sürü insan işe bisikletle gidiyor :)
10 Yorumlaİşi evine yakınsa bisiklet gitmesini normal derim
10 YorumlaNe kadar düşünceli bir insan hava kirliliği olmasın diye bisikletle işe gidiyor 😛😛😛
10 Yorumla
11 ayYahudiler her yere bisikletle gidiyor fakirde değiller
10 YorumlaGayet güzel bir şey. Keşke yakın ve yollar düzgün olsaydı da ben de o şekilde işe gitseydim
10 Yorumla35 yaşım, bisikletle gidiyorum. Arabam da var. Bu harika bir şey.
10 Yorumla
11 ayBen de biniyorum. Dünyanın en zevkli şeylerinden biri.
Spor
Tasarruf. Ne bekliyorsun daha?10 Yorumlasaglıklı yaşadıgını düşünürürüz yaşıtlarından en az 10 yaş geç yaşalanır eger böyle devam ederse bırakmazsa yaşıtları merdiven çıkamayacak hale geldiginde o hala koşuyor olur
00 Yorumla
11 ayBirikim yapmasına olanak sağlayan bir iş ise, 5-10 seneye altına arabasını çekip evini alabilecek potansiyeldeyse bisikletle gidip gelmesi önemsiz.
00 Yorumla
11 ay21 yaşında işe yürüyerek/toplu taşımayla/motorla/arabasıyla/taksiyle giden erkek hakkında ne düşünüyorsam aynısını hatta sağlıklı yol seçtiği için tebrik edebilirim
00 Yorumla
11 ayOlabilir bende atla gitmek istiyorum keşke atım olsa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay21 yaş diyorsun, ne bekliyorsun range almasını mı 😅
20 Yorumla
11 ayBir erkek bu şekilde işe gidip gelme alışkanlığı ile değerlendirilmez ki. Sadece sağlıklı olanı seçtiği için kendisini tebrik ederiz.
00 Yorumla
11 ayÇaba gosterip ise gidiyor ne güzel işte bunu yapmayan da var
50 Yorumla
11 ay21 yaşında bisikletle işe giden bir erkeği düşünüyorum çünkü bu sorudan nasıl bir cevap çıkacağını çözemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayGidebilir yani illa lüks araba mı olacak bırakın şu gösteriş para pul merakını azıcık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTürkiye için fazla üst seviye bir insan derim.
10 YorumlaBişey düşünmem, yurtdışında milletvekilleri bisikletle işe gidip geliyor. d
10 Yorumla
11 ayE gitsin ne güzel spor oluyordur işte. Kötü düşünmem.
10 Yorumla
11 aybir şey düşünmem ola ki düşünmüş olsam normal karşılarım her şey şatafat değildir. Ekmeğin için yapılan her yol mübahtır kaldı ki bisiklet sürmek gayet normal bi durum yani bence hiç çekinme bile
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGecen seneye kadar Bende gıdıyordum isi bıraktım ama bisikletim duruyor
10 Yorumla
11 ayBisiklet çok sağlıklı bir araç sürekli işe gidip gelme vs insan spor yapmaya vakit bulamıyor büyük şehirde yaşamasaydım net kullanırdım
20 Yorumla
11 ayAdam normal hayatını yaşıyor ya işte. Bisiklete binen normal biinsan için ne düşünelim de?
00 Yorumla
11 aySağlıklı olduğunu düşünürüm. Bisikletle seyahat etmek kolay değil
00 Yorumla
11 ayYürüyerek mi gitsin onca yolu 😀, akıl etmiş bisikletle gitmek istemiş diye düşünürüm.
00 Yorumlaseninle kesinlikle ilişkim olmayacağını düşünürüm, sığır
00 YorumlaGayet mantıklı ben de arabam var ama bisiklet alıp sağa sola onunla gitmeyi düşünüyorum şu an.
00 YorumlaNapsın gariban. O yaşta araba sahibi yapamadıysa demek ki güzel ülkem.
00 Yorumla
11 ayIsvecte dunyanin en normal olayi bu. Turkiyedeyse iyi cesaret bisikletle trafige cikmak.
00 Yorumla
11 ayBence gayet normal.
Benimde arabam var ancak 50’lik motor aldım onunla gidiyorum. Trafik derdim yok.10 YorumlaEn güzelini yapiyor derim bende yarın bisiklet sezonunu acıyorum sahile yüzmeye gidicez
00 Yorumla
11 aySemt neresi? Ona göre yorum yapabilirim
12 Yorumla- 11 ay
Tokat merkez
- 11 ay
😁😁 e normaal gidebilir
11 ayBisiklet sürmeyi biliyor derim çünkü ben bilmiyorum 😆
10 Yorumla
11 aySorun değil.. Keşke bisiklet sürsem? Eskisi gibi.
10 Yorumla
11 ayBen de motorum, otobüsüm ve arabam var ama Yürüyerek gidiyorum ne var bunda?
10 Yorumla
11 ayBen ikinci 21i doldurdum hala bisikletle gidiyorum :D
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler