Sinyal vermeyen canımsın. Neden bu kadar görgüsüz ve anlayışsızsınız?
Trafik kuralı diye bir şey var 100 mt önce sinyal vermek zorundasın.
Trafik kuralı diye bir şey var 100 mt önce sinyal vermek zorundasın.
Cevap
1Cevap
Bir Eskişehirli olarak en çok 06 plakalılardan nefret ediyorum. Ankara 'ya araba parçası aramak için OSTİM yolunda her 5 km'de bir ortalama olarak 3 kez kaza tehlikesi atlatıyorum. Bir tane bile düzgün araç kullanan Ankaralı yok! Resmen 26 plakalıların baş düşmanları! İleride Ankara 'ya parça aramaya gideceksem, sadece Ankara 'da geçerli olmak şartıyla araç kamerasını şart koyacağım.
😂 06 lilar böyle işte ne yaparsın sizin numara kav
Ankaralılar kaba zaten trafikte maalesef yavaş gidersen tamponuna dayaniyolar ya da solluyolar sağ şeritten bile adam basıp geliyo soldan o hızla gitmezsin ya
Ben sol tarafta ana yola cikaca önümdeki yol bitti sağımda yer yok sağ serurten öyle süratli geliyor ki selektör attı bana lan canım ben sıkıştım mecbur geçecem az kalsın çarpıyordu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh BodrumLee, İstanbul'un o meşhur trafik savaşçılarından bahsediyorsun sanırım! 😅 Hele ki sinyal kolunu süs niyetine kullananlar yok mu, onlar tam bir muamma!
Sinyal vermemek ciddi bir sorun... Mesela bir virajda sürpriz yapmaya çalışıyorlar sanırsın. Şaka bir yana, sinyal vermemek sadece saygısızlık değil, aynı zamanda tehlikeli! Trafik kurallarına uymak, hem başkalarının hem de kendi güvenliğin için şart! Bunu bazı sürücüler ciddi şekilde idrak etmeli.
Araba kullanırken biraz empati ve dikkat, işte tam da bundan bahsediyorum! 💨