Bu sorunun cevabı büyük ölçüde kişisel tercihlere ve karşı tarafın bakış açısına bağlıdır. Ama genelleme yapacak olursak:
🚗 Arabalarla Sürekli İlgilenmek Neden İtici Görülebilir?
Bazı kişiler için itici olabilir çünkü:Tek odak noktası gibi görünür: Sürekli araba konuşmak, başka ilgi alanı yokmuş gibi bir izlenim yaratabilir.
İhmal hissi doğurabilir: Özellikle ilişkilerde, arabalarla ilgilenmeye çok zaman harcanması, partnerin kendini ikinci planda hissetmesine neden olabilir.
Görgüsüzlük gibi algılanabilir: Lüks arabalarla övünmek ya da sürekli gösteriş yapmak bazı insanlarca hoş karşılanmaz.
🛠 Ama Tam Tersi Etkileyici de Olabilir
Bazı kişiler için ise çok çekici olabilir çünkü:Tutkulu bir ilgi alanı olması, insanın hedefleri ve ilgi duyduğu şeyler olduğunu gösterir.
Teknik bilgi ve beceri sahibi olmak, birçok kişi için hayranlık uyandırıcıdır.
Kendi işini yapma ya da "bir şeyler üretme" havası verir, bu da çekici olabilir.
🔑 Sonuç: Dengede Olduğu Sürece Sorun Değil
Arabalarla ilgilenmek başlı başına itici bir şey değildir.
Ama ilgi alanı takıntıya dönüşür, sosyal hayatı ya da ilişkileri gölgeliyorsa, o zaman çevreden olumsuz tepkiler gelmesi doğaldır.Sen arabaları seviyorsan, bu konuda kendinle barışık ol. Önemli olan:
Başkalarına bunu dayatmamak,
Sohbetlerde monotonluğa düşmemek,
İnsanlara da yer bırakmak.11 Yorumla
Soran11 ayMükemmel ve objektif cevabınız için çok minnettarım.
Hava atmak gibi bir niyetim asla yok. Olsaydi arabami da paylaşırdım. Pek pahalli olmayan eski bir italyan spor arabam var. Tempra sedicivalvole sahibiyim. Ben arabalari seviyorum sadece. Bazen onları kullanirken sevinçten duygulandigimi bazen kahkaha attığımı bilirim. Eski tarz özellikle. O 80 90 larin techno müzikleri ile gazlamak özellikle digital assasins, atc gibi sanatçıların parçaları ile. Her tarz araba hoşuma gider. Honda jazz dacia logan mk1 gibi şehir arabalari da 66 gto gibi muscle car larda aracım gibi türkiye şartlarinda bütçemin yettiği kült spor araçlarla da. Aşığım onlara desem yeridir. Ama asla ailemden arkadaşlarımdan sevdiklerimden ileri geçemezler. Ben resmen arabalar için yaşıyorum evet ama ailem ve sevdiklerim daha önemli.
En İyi Cevaplar
- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
11 ayValla kral bence değil biz arabalarla hobi ile başladı kendi işimiz harici artık boş zamanlarımızda genelde toplanıyorz araba grubumuz bile var etkinlikler vs yani güzel oluyor kafa dağıtıyor kim ne düşünürse düşünsün en güzel terapi yöntemi
01 Yorumla
Soran11 ayBen de isterdim böyle bi grup ama yaşadığım yerde imkansız asla yok böyle şeyler.
11 ayDeğil bence motor ile ilgilenenler de değil. Onlar için hobi öyle düşünüyorum. Sevdiğim insanı mutlu edecek birşeyse karışmam.
25 Yorumla- 11 ay
Ahh bee kiymetimizi bilen çıkmadı 🤧😂
Soran11 ayHerkes anlamaz elmastan🫡
- 11 ay
Herkesin anlayabileceği biri olamam zaten onlar imitasyondan devam etsin bizim yolumuz güzel 🍀
Soran11 ayAynı yolda yürüdüğümüze sevindim
- 11 ay
Teşekkürler 🍀
dateye ciktigim cocuk mazdayı bilmiyodu kalktım eve döndüm arabayla ilgilenmeyen erkeğin arka kapı gıcırdıyodur
623 Yorumla
Soran11 ayBizde mazda pickup var bitane iş için kullanıyoruz mükemmel araba mazda. Kıymeti bilinmiyor turkiyede anca egeaya renoya binerler bizimkiler
Soran11 ayVallahi ilişki düşünmüyorum hiç ama ileride düşünürsem arabadan anlayan biri olması lazim. Gündüz şehir içinde logi'mle işlerimizi halleder gece İtalyan aygırıyla yolları ağlatırdık haftasonu da bitsne mavi 67 pontiac gto bulur ona kurulur gezerdik
Soran11 ayEgea yurtdisinda tempra olarak satılıyor hatchback egea da tipo olarak. Bende de tempra da var. Bi ona bakıyorum bi egea ya🤣
Soran11 ay67 gto hayallerimde. 66 nın arkası daha güzel ama 67 istiyorum. Masmavi ve hardtop olacak. Önde 426 hemi yanında ikiz 4 boğazlı holley karbüratörler üstüne de edelbrock supercharger geldi mi tadından yenmez
Soran11 ayMinik bir de kaset koleksiyonum var orada bi kasette bir şarkı var summer of 69 diye hep onla hayal ederdim bu arabayi
Soran11 ayMesela senin hayalindeki araba nedir
Soran11 ayKalkıp bemevee veya ge-vagooon deme de
Soran11 ayPontiac i bilmenize şaşırdım doğrusu. Oldsmobile plymouth delorean ı falan da biliyor musunuz
Soran11 ayBen her arabayı seviyorum aslında 🤣 hayallerimde en ütopik olan 1965 ferrari 250 gto ve bugatti type57sc athlantic. Yeni modellerden çocukluk hayalim Sls amg ve Rolls-Royce phantom 8 bir de apollo intenzaemozione.
Soran11 ayAudi a6 quattro olurdu 2008 2010 civarı
Soran11 ayAlabileceklerimden ilk kullandığım araba 71 model 26m rs taunus olur 76 model w123 280e olur e39 m5 olur vb
Soran11 ayJaponlarda subaru ve toyota eski modellerini severim ae86 ae101 ae96 falan bir de miata ya bayiliyorum
Soran11 ayNeyse uzar gider bu liste🤣 tesekkur ederim güzel sohbetiniz için
Soran11 ayŞimdikiler yağ kapağından içeri cam suyu doldururlar🤣 sizin gibiler az kaldi
Soran11 ayBir gün velki başka arabalar hakkında da görüşmek üzere iyi geceler dilerim
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin tutkusunun farklı olduğunu unutmamak lazım! Arabalar senin için sadece bir araç olmanın ötesinde, bir yaşam biçimi olmuş belli ki. Herkesin kendi ilgi alanları ve sevdikleriyle mutluluğu yakalamaya hakkı var. Belki arabalarla ilgilenmek seni mutlu ediyor ve bu da senin yaşam tarzın. Bunu diğer insanlara açıklamak belki zor ama sonuçta senin hayatın ve sen nasıl seviyorsan öyle yaşamalısın. Mühim olan, sevdiklerinle ve yaptıklarınla mutlu olabilmek. Sadece kendine ait bir tutku bulmuşsun, onun tadını çıkar çünkü hayat kısa ve anı yaşamak önemli! 🚗✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece araba ile ilgilenmek itici tabi 😅 adam sevgilisi eşi ile de ilgilenmeli ikisini de yani
10 Yorumla
11 ayİlgilenmekten ziyade sürekli araba değiştirenleri anlamıyorum. Arabayı alıyor 3 ay sonra satışa koyuyor ve başka araba bakıyor.
Benim babam da arabasıyla ilgilenir ama sadece 2 defa araba değiştirdi hayatı boyunca. Onda da ihtiyaca göre arabanın boyutunu değiştirdi.
Şimdi modeli hatırlamıyorum ama ilk arabamız taksi tipiydi, sonra ben çok küçükken minibüs tipi bir araba almışız ve ben ilk okula geçtiğimde de şu an hala kullandığımız dobloyu aldı. Bizimki 2005 model ama çoğu modelden daha temiz yani.
15 Yorumla
Soran11 ayOnlar genelde al-satçı tayfa. Alır toparlar azıcık hevesini atar satae
Soran11 ayBizde de öyle var bitane 1996 2.0 sedicivalvole tempra var annem kullanıyor. Orjinal 146 binde. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin doblo güzel araba 2006 model 1.9 multijet kullandım güzeldi bayağı
Soran11 ayBenim dacia logan ım pederin mazda pick-up u var
- 11 ay
Ben de şu an bir işim olduğunda babamın arabasını alıyorum. Ehliyet alırken de doblo ile çalıştım. Çok rahat bir araba cidden. Acemiler için daha kullanışlı bence. Çünkü kolay kolay istop etmiyor
Soran11 ayAyrıca oturuş pozisyonu dik, kullanımı kolay her şey elinizin altında ve görüş açısı çok geniş bir araba. Ondan dolayi öyle
11 ayMerhaba,
Bence değil, bende ilgileniyorum hem arabam hemde motorum ile. Hobi gibi bir şey. Onlar değerli benim için, benim olan her şey gözümde değerli..
Bende de 98 Fiat Tipo var SX model! 😅
Çok memnunum! 😅18 Yorumla
Soran11 ayAslinda bu tempra'yı anneme verdim o kullanıyor ben logan'la dolaşıyorum ama yakında bi proje geliyor🫡 tipo hiç kullanmadım ama güzel bir araba benimkine bayağı benziyor aslında daha küçüğü
Soran11 ayBenimki farklı hocam artık psikolojik destek almam lazım olabilir bile🤣🤣
- 11 ay
Evet Tempra Tipo tüm parçalar aynı boyut farkı var. Dijital göstergeli, bir ara face'de tipocu diyorlardı, elektrik dijital gösterge tamiri yapıyorum. Çoğu şeyi ile de kendim ilgileniyorum. 😅
Allah kaza bele vermesin sağlıklı sıhhatli güle güle kullan, kullanın
Soran11 ayBisey sorsam size. Bu "electronic check" kısmı gidip geliyor bende yanıp sönüyor direksiyon ayarıyla oynayınca mesela bazen oluyor bazen kendi kendine oluyor. Neden olur? İtalyan tempra bendeki gosterge de 01 oluyor o üstteki 2 tuşa basınca
- 11 ay
Evet italyandır, git gel yapıyosa, ampul yuvası duy ile alakalıdır gevşşek oluyor genelde sallanma filan ona bakmak lazım. Ben ek oturtmak için aparat vs kullanıyorum.
Basit bir şey, evdeki ampul gibi düşünelim bazen gevşer onun gibi
Soran11 ayBiraz elim tutuyor ama korkuyorum sökmeye ikisi tofaş biri ford 3 araba topladim ama 3 ünde de tek elektronik düzenek aydınlatma ve teybiydi🤣 bi bakayım madem haftasonu teşekkür ederim:)
- 11 ay
Ricalar ve teşekkürler YouTube'da sökme videosu var basit kolay yapabilirsin bence bende de vardı Tofaş Kartal Doğan
Soran11 ayHaftasonu deneyeceğim teşekkür ederim 🫡🫡
11 ayİlgisi olabilir tabii ancak sohbeti vs. sürekli olaraya çekerse sıkıntı. Herkes her şeyin muhabbetini dinleyemez sonuçta
21 Yorumla
Soran11 ayEn mantıklı yorum 🫡
Tamam, ozaman sana laf atana söyle, aracıma bakmayı temiz tutmayı ve yeni gözükmesi için uğraşmayı seviyorum. Sen söyle arabaya bakmasam yenilikler yapmasam tek ihtiyaç için kullansam, araba çürüyüp gidecek. Öyle daha mı iyi? Diye bir sor bakayım ne diyecek..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır erkeklerin de hoşlandığı şeyler var hoş arabada silahtır kadınların ruj çanta ayakkabı olduğu gibi
18 Yorumla
Soran11 ayİşte doğru bir bakış açısı 😊
Cevap sahibi11 ayYa bu var olan ve kabul edilen ve doğal karşılanan bir şeydir
Soran11 ayKimse doğal karşılamıyor psikopat gözüyle bakıyor bana🤣
Cevap sahibi11 ayNe için size öyle bakıyorlar tam olarak
Soran11 aySürekli arabalarla ilgilenen en iyi bildiği şey onlar olan onları tamir eden araştıran hakkında bilgi edinen inceleyen canı sıkılınca oto pazarı araba mezarlığı gezen sokakta güzel bir kadin görünce dönüp bakmayan ama araba görünce boynu kirilacakmiscasina bakan biri. Ayrıca 2.5 tane de arabam var
Bitane logan bitane yaşlı bir İtalyan spor araba bitane de motoru olmayan Japon hatchback
Cevap sahibi11 ayBen gayet normal karşılıyorum Böyle insanların Allah'tan Keşke hepinizin böyle şeyleri ilgisi olsaydı en azından yuvalar yıkılmazdı
Soran11 ayÖnceden bitane tofaş kartal'ım vardi ona 200 liraya içine ışık almıştım ayak altı Led denilen renkli ışıklardan. Kendim takmıştım. Bu yüzden eski sevgilim benle ertesi güne kadar konuşmadı bunlara para harcayıp duruyorsun diye falan. En son arabamı sattırmaya kalktı satmadım falan derken terk etti🤣🤣🤣
Soran11 ayAma dediğiniz doğru... kumara alkole kadına ilgisi olanlar yuvaları dağıtıyor
11 ayBen de aynı şeyi oyun oynayan sevgilim için düşünüyordum mutlu olsun diye hiç karışmıyordum ama ben o mutlu olsun dedikçe o beni üzmeye başladı. Değerin kalmıyor..
12 Yorumla
Soran11 ayO asosyalliğe yakalanmış. Oyun bağımlısı çoğu kişi gibi. Arabalar farklı
- 11 ay
O da aynı ki. Neye yoğunlaşıyorsan sevdiğin insandan uzaklaşıyorsun istemeden. Fark etmeden oluyor ama. Mesaj atamıyorsun edemiyorsun.
Ne yapalım arabalar ile büyüdük.. Arabalar ile yaşayacağız tabi.. Bundan kazandığımızın yarısını bile bi ayda kazanamayanlara itici gelsek ne? Gelmesek ne?
01 Yorumla
Soran11 ay😎😎😎
Hayır değil başka şeylerden ilgilenmesindense araba çok iyi
10 YorumlaBu senin hobin, ilgi alanın. Kimse karışamaz tabii ki.
10 YorumlaArkadas çevren kiz arkadaşın felan yoksa bir uğraşın vardır illaki bende küçük teknemle ilgilenirim balik felan tutarım kiz arkadasim varken yapamazdım mesela
00 Yorumlaİlgisi olabilir seviyor olabilir lâkin her şey de olduğu gibi fazlası her insanı sıkar Bu her konu için geçerli sadece araba için değil ki 🤔
00 Yorumla
11 ayHayattaki tek yaşam kaynağı o olunca olabiliyor evet
18 Yorumla
Soran11 ayYa merak ettim pembe bal kutusu ne ya bu nası kullanıcı ismi pembe bal mı olur a🤣
- 11 ay
Balın degil kutusunun rengi
Soran11 ayFilm adı falan mı bu Pandora nin kutusu gibi bisey mi
- 11 ay
Cennetliksin dostum hadi allaha emanet
Soran11 ayİyi be kendim bulurum
Soran11 aykadın cinsel organına benzetme
Bu ne aq
Soran11 ayKafayı cinsellik ve parayla bozmuş bir toplumdan olmayınca böyle cahil gibi kalıyoruz işte ama deliliğe cahil kalmayı tercih ederim
Bunun kadın versiyonlarında yorumlara toplasmis kim ne derse desin herşeyin aşırısı kabak tadı veriyor
12 Yorumla- 11 ay
Hepsiergen
Gizli Üye(25-29)11 ayKarı kızla ilgileneceğine arabayla ilgilensin
10 YorumlaArabayla ilgilenmeyen erkeğin arka yolu patlaktır boş ver sen arabayla ilgilen
00 Yorumla
11 ayArabalarla uğraşan marifetmiş gibi sosyal medya atan kadınlar itici
00 YorumlaŞu tofaşa mofaşa modifiye yapan dızzolar hariç fena çekici bence hatta oğlanıma hot wheels bile alırım
05 Yorumla
Soran11 ayDacia logan ve tempra sedicivalvole var bende
Soran11 ayPlastik sevmiyorum ya🤭 he logan ne o zaman Diyorsan iş güç için az yakan bakimi ucuz bir araba lazim ondan
Soran11 aySedicivalcole İtalyanca 16 valf demek. 2 litre üstten çift egzantrikli 16 valfli 148 beygir 176nm tork atmosferik motor. Pek üst düzey denemez ama sürüsü kesinlikle 400 beygir gibi. Yolda giderken yaylanması, o uçak kokpiti gibi iç dizaynı, recaro koltuklarına yandığım arabası
Soran11 ayGaza dokununca yolda giderken patinaja kalkması, o yavaş yavaş dın... dın... dın... dın diyen kesicisi
Araba değil de sürekli sporla ilgilenen erkek bence çok itici.
30 Yorumla
11 ayHer şeyin fazlası zarar bencee, bir şeyler ile aşırı ilgilenen aşırı seven kişiler sebepsizce bana normal gelmiyor ama tercih meselesi yine de
00 Yorumla
11 ayTabiki de hayır, bu senin ilgi alanın. Eyer muhapet ederken arabların dışına çıkmıyorsan sohpet yenilikler isteyebilir.
00 YorumlaYooo ne yapsın başka kadınlara mı baksın hobi
10 Yorumla
11 ayEvet bence bi de futbolla
21 Yorumla
Soran11 ayFutbolu hiç sevmem 🤣
duygularımızı her bir kadının evine park etmedik diye mi bu önyargı
00 Yorumla
11 aySürekli olması itici ama sevmesi sadece gayet normal
00 YorumlaHayir değil bende ilgileniyorum çünkü ahaha
01 Yorumla
Soran11 ayO zaman size soru hayalinizdeki araba nedir
Benim 1967 pontiac gto ve 1965 ferrari 250 gto ayrıca 1934 Mercedes-Benz 770k grosser kabriolet
'sürekli'yse evet itici.
10 Yorumla
11 ayYoo değil bende ilgileniyorum
10 Yorumla
11 ayİtici olmaz ama sıkıcı olur
10 Yorumla
11 ayAlıyorsa itici değil 😅
00 Yorumla
11 ayNe alakaa araba ayrı onlar ayrı 🤣
00 Yorumla
11 ayHer şeyin fazlası hastalık
00 YorumlaHastalık olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaErkeklerin merakı artık itici diyemeyiz
00 Yorumla
11 ayHayır peki hata bazen eğlenceli oluyor lar
10 YorumlaYoo neden itici olsun araba temiz olur işte
10 Yorumlafazlası evet sıkar insanı
00 Yorumla
11 ayModayla mı ilgilenelim amca oğlu
00 Yorumla
11 ayasırı yükseltiyo beni ya
01 Yorumla
Soran11 ayNasıl arabalarla ilgilenenler peki?
Evet
01 Yorumla
Soran11 aySürekli makyajla ilgilenen kızlar da bana itici geliyo🤣
11 ayTek hobi buysa sıkar beni
02 Yorumla- 11 ay
Güncellemedeki sızlanma alsjdşfjflf
Soran11 ay?
Evet abartmasınlar
10 Yorumla
11 aySürekli BTS ile ilgilenen ben itici mi
00 Yorumlaİlgi alanı sonuçta
00 YorumlaYoo degil
00 Yorumla
11 ayevet itici
00 Yorumlahobisi olmasının nesi kötü hastalık etmesin
00 Yorumla
11 ayevet
10 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
11 ayEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet hem de nasıl
10 Yorumla
11 aybence cekici
13 Yorumla
Soran11 ayTofaş hondacı passatçı tayfadan değilim ben ama safkan arabalarla ilgilenirim mesela bitane eski bir İtalyan spor arabam var onun gibi arabalar
- 11 ay
o dedigin tayfa cok kötü zaten de senin ilgilerin güzelmis
Soran11 ayTeşekkür ederim. Çok araba geçti elimden ama en güzel arabalar eski benz ve ford lar bence ilk arabamdi 1979 model ford transit mk2 ilk kullandığım da 63 model taunus 17m p3 koldan vitesli. Araba bir aşk tutkudur sevgidir yaşam tarzıdır öyle "piyasa" falan diye saçma sapan müzikler dinleyip gezmeye jant takıp yaylari keserek arabaci olunmaz
Fazlasıylaa
11 Yorumla
Soran11 ayboş ver git
Gizli Üye(25-29)11 ayitici
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayİtici
042 Yorumla
Soran11 ayNeden
Cevap sahibi11 ay
Soran11 aySen arabaları kıskanmışsın🤣 ayrıca siz de makyaj yapiyosunuz bi dünya gereksiz elbise vb para harciyosunuz siz de yapmayın ozaman. Ki ayrıca arabaya bakiyo demişsin napsin millet gibi açık saçık kadınlara mi baksın
Soran11 ayAyrıca şahin e neden binmem asla diyosun Rolls-Royce larla büyüdün ya sanki🤣
Soran11 ayKim o çocuk tanistir beni kardeşten ileri oluruz onla yeminle🤣
Soran11 ayO arabalara hot wheels deniyor bende de var tanesi 80 100 liraya bile alınıyor ucuz
- 11 ay
Şimdi diyorsunya çocuksu e çocuk olmakta çocuksu olmakta ne var içinde çocuk yatıyor ne güzel hadi onu geçtim tamam belki onda haklısın ama hani diyorsunya araba dediğin seni bir yerden bir yere götürür e öyleyse neden Şahin'e binmiyorsun ya da şöyle soyluyum arabanın amacı bir yerden bir yere götürmek ise kadinlarin kullandığı çantaların amacı ne peki içinde biseyler tutmak degilmi evet içinde biseyler koymak taşımak e o zaman neden farklı modeller çeşitler renkler alıyorsunuz ne gereği var hatta poşete bile koyarsın?
Soran11 ay@paulq vurdu gol oldueee
Soran11 ayBende 2.5 tane araba var mesela.
Fiat tempra sedicivalvole 2.0ie 16v
Dacia logan sedan 1.4mpi
Bitsne de motoru gidik ef kasa honda civic hatch var
Soran11 ayGelmiş diyo arabaya vereceğine bana çiçek al🤣🤣🤣🤣🤣 kıskançlığa bak ya bi demir parçasından asagi misin sen kiskaniyosun ondan sevgilini ki benim gözümde öylesin
Soran11 ayOlsun arabaci olmakla alakası yok doğru konuştun
Soran11 ayKi ben de arabaci değilim. Bu piyasada arabaci denen tayfanın çoğu arabalarla kızları etkilemeye çalışan piyasada ünlü ne varsa o arabaları seven tayfa %90'ı. Ben ondan degilim
Cevap sahibi11 ayOha mk ne ara yazdınız bu kadar WPWTWQTQRWRQTQ
Soran11 ayAynen🤣🤣
Cevap sahibi11 ayKAHKAHA PATLATTIM MK
Cevap sahibi11 ayDua et evde annem var yetim biç seni
Cevap sahibi11 ayValideni skmiştim yoksa
Soran11 ayKızdı inek eveet🤣🤣🤣 rahmetli kemal abi ne de severim onu Allah rahmet eylesin
Cevap sahibi11 ay
Cevap sahibi11 ayBen soran kişiyle konuşurken fok balina gibi atlayan Paul makarnayı azalt mk
Cevap sahibi11 ayMakarna yiye yiye beynin uyusmus mal aptal aptal konuşuyorsun karşımda ZNVZNZZNNZNZ
Cevap sahibi11 ayKafanı kürekle kırarım obez seni
Cevap sahibi11 ayPaul sen bu kafayla nahhhh sevgili bulursun ana kuzusu seni kokuşmuş 10 yıllık kıyafetlerini giymeye devam ett ıyy bi de kıllısındır sen midem kalktı 🤮🤮🤮
Cevap sahibi11 ayGit anana ağla anne beni niye kimse sevmiyor mk diye mNxmxmzmxnxmz obeze bak
Cevap sahibi11 ayXmxnmxmxmxmxmx
Cevap sahibi11 ayAç o sesi köpekler gibi dinliceksin
Cevap sahibi11 ayKorkma bu kadar
Cevap sahibi11 ayIsırmam merak etme obeze bak
Cevap sahibi11 ayPaul sen bi de 29 yaşında mısın mdmznxmzmz
Cevap sahibi11 ayBok kokulu popon sandalyeden kaldır çık dışarı sosyalleş biraz üzüldüm sana DNNSBDMSNXNX :D
- 11 ay
Annen benden sağlam otospuydu cevap sahıbıahahah
Soran11 ayBen de merak ettim de silinmiş ses
Arkadaşlar herseyi bukadar büyütmeye ne gerek var başka insanlara saygı duymalisiniz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar