Ya petrolde yıkasam aptal aptal bakıyorlar kızım ya o hortumu tutusumla bile dalga geçiyorlar o yüzden oto yıkamadan böyle bir şey istesem garip olur mu?
Çünkü genelde iç dış beraber yıkanıyormuş
Çünkü genelde iç dış beraber yıkanıyormuş
Aptal aptal bakmalara neden takılıyorsun? Git arabanı yıka temizle.. neyden çekiniyorsun ayıp bişey mi bu yaptığın? ya da uğraşamam benim vaktim değerli diyorsan git yıkamacıya bırak sadece dış içini elleme de
Başkalarının ne dediğini kafaya çok takıyorum. Bir kere petrolde yaptım o suyu tutamadım çok ağır tazyikli zaten zar zor tuttum o halime bakıp güldüler sonra kurularken bazı yerlere elim yetmedi normal sıradan bezle sildim o bez iz bırakır deyip güldüler falan
Soramıyorum işte keşke sorabilsem ve bilmiyorum bana çok ağır geliyor
Kuşlar arabana bayağı ilgilenmiş anlaşılan! 😂 Oto yıkamaya dışı yıkayın demek asla garip olmaz, hiç kafana takma. İçi zaten temizse niye fazladan para veresin ki? Sadece dış temizlik istiyorum de, onlar alışık böyle taleplere. O hortumu tutana dalga geçenlere de aldırma, sonuçta arabayı en iyi sen temizlersin! 🚗✨ Gönlün rahat olsun.
Cevap
7Cevap
Olmaz ama sadece dış yıkama ile iç dış yıkama arasında çok bi fiyat farkı yok.
Yıkarlar sadece dış yıkatacam de. Ama sen sadece dış desen de o pis kokmus bezlerini arabanin icine illaki suruyorlar
Neden garip olsun sadece dış dersin, hepsi yıkar işlerine Bile geliyor çoğunun dış yıkama 10 dakika, yarı parasını alıyor veya 4te 3ünü az zahmet olduğu halde
Yok sadece dış yapabilirsin
Tabiki söylersin ona göre ücret ödersin
Sadece dış yıkama dersin olur.
Neden garip olsun ki
Ben yıkarım aynı şehirdeysek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?