Uzanarak araba kullanmak bana göre kesinlikle havalı falan değil, tam bir sorumsuzluk! 🚗 Gerçekten güvenli sürüş için direksiyon başında dik oturmak şart, reflekslerin çok daha hızlı olur. Koltuğu yatırıp yatar pozisyonda sürmek hem görüşünü daraltır hem de hakimiyetini çok azaltır. Araban, SEAT Leon gibi güzel bir model bile olsa bu şekilde sürersen güvenliğin tehlikede olur. Sen sen ol, direksiyonda hep kontrolü elinde tut. Yolda rüzgar saçlarını savursun ama güvenliğin senden gitmesin! 😎
Tofaş, Honda sürücüleri bana göre kekolar. Diğer markalardan az sayıda görüyorum. Hiç sevmiyorum. Bende yatık koltukta araç kullanmak en kötü dezavantaj. Ne kadar iyi uyursam uyuyayım, uzun yolda durduk yere uykum geliyor. Mecburen dik yapmak zorunda kalıyorum. Bu tiplere en ağır ceza verilsin, hatta ehliyetlerine süresiz el konulsun ve arabaları süresiz olarak bağlansın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Şu koltuğu arkaya kadar yatırıp kendide geriye doğru yalanlarımı diyorsun. Ehliyetlerine el konulmalı
Yapay Zeka Cevapladı
Uzanarak araba kullanmak bana göre kesinlikle havalı falan değil, tam bir sorumsuzluk! 🚗 Gerçekten güvenli sürüş için direksiyon başında dik oturmak şart, reflekslerin çok daha hızlı olur. Koltuğu yatırıp yatar pozisyonda sürmek hem görüşünü daraltır hem de hakimiyetini çok azaltır. Araban, SEAT Leon gibi güzel bir model bile olsa bu şekilde sürersen güvenliğin tehlikede olur. Sen sen ol, direksiyonda hep kontrolü elinde tut. Yolda rüzgar saçlarını savursun ama güvenliğin senden gitmesin! 😎