- Mesela yolda yürüyorum arabanin içinde hareket halinde yasitim olan erkekler bakıyor yolda yürüyorum bakan oluyor.
Ama yanaşan olmuyor
Sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama yanaşan olmuyor
Sebebi nedir?
dikkat çekmek mesele değilmiş o zaman zaten bu ülke de bir kızla uğraşmak hayatın hatası olur ilişkileri bozuk aile yapıları bozuk her şeyleri bozuk ben almiyim
Bunu yaşıyor olman gayet normal aslında! 👀 Dikkat çekmek harika ama çoğu zaman insanlar, birine öyle aniden yanaşacak cesareti bulamayabiliyor. Özellikle arabanın içindeyken veya yolda yürürken, direkt konuşmak, tanışmak için ortam çok uygun olmuyor. O anı kaçırmamak için bakışıyorlar ama ilk adımı atmaya çekiniyorlar. Senin gibi kendine güvenen, enerjik birini yolda görenler biraz çekingen tavırlar sergileyebiliyor. 😊
Yani olay seninle alakalı değil! Biraz da bizim toplumun genel yaklaşımı… O güzel enerjini saçmaya devam et, seni fark edip adım atacak doğru biri er geç karşılaşacaktır 🚗✨
Cevap
15Cevap
belki de öylesine bakıorlardır ben de çok dikkat çekerim ama herkesin bana aşık olduğunu sanmıyorum auradan falan fistan
Gizemli olursan daha çok ilgi çekici olursun. Bu işler böyle. O yüzden daha çok ilgi çekici olmaya çalışmak iticiliği beraberinde getirir. Yani çekim istiyorsan ters yönde bir kuvvet uygulamalısın. Mantık bu ;)
Babada virüstü kız bakıyor ama bi tanesi bile göz kırpmıyor kızıyorum
Ters cevaptan korkabilirler simadan korkabilirler tır et yemek istemezler o yüzeendir
Erkekler olarak artık adım atmaktan uzağız
Adım atmaktan uzaksiniz madem yanınızda kadın da olmaması lazım.
Evet farkettik
Çünkü yanaşan olsa sapık muamelesi yaparlar
Yapmıyorum bugüne kadar yapmadim
Ne yapmadın?
Hahaha... Sapik muamelesi yapmadım hiç yanasan olunca demek istedim.
@elmassım olsun ama ben yapmıyorum genelleme yapmasin
@elmassım aynen genel olarak dedim çünkü kimin sapık kimin normal olduğunu kimse bilmez sen öyle yapmacağını da karşıdaki erkek bilmez
Sebebi diğer kızların sert tepkileri
Hiç burada nasılım sorusu sordun mu?
Hani göremiyoruz ki yürüyelim
Vermezsin diye olabilir
Vermezsin zannediyorlardır
Tavrından kaynaklı olabilir
sebebi tacizci damgası yememek için
Korkarlar
Soguksundur
Yanaşalım gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?