Araba sürerken nerde hata yapıyorum?

Selam KS Ehliyeti alalı 1 ay oldu aldığım günden bu yana bizim arabayla trafiğe çıkıp araba sürmeye başladım ama tek başıma değil, babam oturuyor yanımda. Babam da çok agresif birisi nasıl ki direksiyon sınavına çalıştığım aylarda kavga ede ede bana araba sürdürdüyse trafiğin ortasında da bana bağıra bağıra laf anlatıp benim yaptıklarıma kılıf bulmaya çalışıyor boş yere aramızda kavga çıkıyor. Babam niye böyle yapıyor onu da anlamıyorum kendim çok sakin biriyim ama o yanımdayken çok stresli oluyorum arabayı kullanmayı bildiğim halde o bana öyle bi stres yaptırıyor ki vites 2 de gidilecek yerde mesela sinirden öyle dalmışım ki vites birde araba bağırıyor kulağım sağır olmuş sanki asla duymadım. Hemen de diyor napıyorsun sen arabayı patlatacaksın filan. Büyük bi hevesle aldım Ehliyeti ama son zamanlarda arabayı mutsuz şekilde sürüyorum. Ve Babam Ne zaman arabayla gidilecek bişey olduğunda direksiyona beni oturtuyor yolu tarif ederek götürmeye çalışıyor öyle gidiyoruz. Ama düzgün tarif edemediğinde hemen beni suçluyor. Arabayı güzel sürüyorum acemi dönemde olmama rağmen ama çok yokuş yukarı çıkarken o yokuşun ortasında kalıyorum millet bana bakıyor. Benim bu halim ne olacak neden babamla kavga edip ağlaya ağlaya araba sürüyorum ben, psikolojik olarak yıprandım çok
Güncellemeler
1 yıl
Güncell
Araba sürerken nerde hata yapıyorum?