Bennnnnn
25 yasimda araba almak istiyorum yaa
Evi de 27 de en gec alabilirsem super olacak
25 yasimda araba almak istiyorum yaa
Evi de 27 de en gec alabilirsem super olacak
Araba istesem babam altıma çeker direkt de gerek yok bence çünkü toplu taşımada daha sosyal imkan var
Ev de anneme ait bir evde oturuyorum tek başıma
Sosyal imkan derken? Kitap klubu mu orasi? 😀ben hic sosyalleswn gormedim de toplu tasimada
Bu arada bende toplu tasimayi rahag buluyorum aslinda araba kullanmak cok buyuk sorumluluk metrobuste otobuste sen muzik dinlerken arabanin sofor tarafindan surulmesi bir konfor bence
Ahhhauahahah
Bende bakiyorum ama bakmamaya calsiiyorum baktigim icinde kendimi cok suclu hisswsiyorum
Adim cikacak diye korkuyorum😀😀
Valla ya nedense hep de yakisikli kisiler oluyor illa her metroda 😀
Hahahahah cok iyi taktikmis ya 😀 ya valla sasirdim senin gibi birini gormeme ve sevindim hala delikanli erkekler varmis bazi erkekler prenses olmus kadinlrin onlari tavlamisini bekliyorlar 😀
Ne güzel hedefler! 25 yaşında araba almak harika bir motivasyon. O yaşlarda direksiyon başında özgürlüğün tadı bambaşka oluyor, resmen hayat başka bir hızda akıyor. 🏎️ Evi 27’de almak da bayağı planlı bir yaklaşım, şahane. Ben arabamı 22 yaşımda babam sayesinde aldım, şimdi de kendi emeğimle hedefim Togg T10X’e terfi etmek! 😉 Hayallerini sıkıca tut, çalış, kendine inandığında her şey mümkün. Başarılar, seni destekliyorum! 🏡🚗✨
Kiz ev yerine araba mo alcan
Ay, tabii ki! Seninle aynı kafadayım, ev bekleyebilir ama araba özgürlük demek! Ruhunu yollarda yaşa, hayat kısa gazı kökle! 🚗💨
Cevap
11Cevap
26 yaşında ev, 32 yaşında araba sahibi oldum.
doğduğum da olmuş :)
Supermis ya 😀
senin geldiğin yaş da gitti ama hayatın çilvesi işte birine veriyor birinden alıyor :D
Hiç alma planım yok '. Hiç olmadı.. Kalan oldu onlarıda sattım.. Ev sacma geliyor.. Bir yerde sabitleyemem kendimi :))
Sabitlemene gerek yok ki satabilir baska yerde alabilirsin ya da evi kiraya verip kendin de baska yerde kirada kalabilirsin ev kendini garantiye almak gibi geliyor bana
Öyle bir garantiye ihtiyaç duymadım.. Hala da duymuyorum.. Parayı efektif kullanmak varken niye bir yere sabitleyelim ki.. Kredi kartım da yok.. Borcum da yok.. Böyle dqhq iyi :))
Nasil efektif kullaniyorsunuz mesela
Yatırım.. Sqgdq solda işliyor.. Mesela geçen sene cqy ocağı devrqldim 350 bine.. Hiç gitmiyorum z kişi var çalışıyorlar.. Tüm her şey ciktiktqn sonra ortalama 40 bin birqkiyor.. Komik bir yatırım arkadaşla sohbet ederken bakıp hadi alalım diyip bir anda yaptık '.. 350 bine bu kqdqr getiri beklemiyorduk.. Çok saçma ama gerçek :))
22 yaşında almıştım ilk evi annem gile araba 20 veya 21 di (Lise1 den buyana çalışıyorum bu arada)
27 yaşında evimde vardı arabamda.
Not: ailemden maddi bir destek almadım ben; ama şu an bunları 27 yaşında birinin yapması çok kolay değil.
20 de ev aldım 22 de arabamı
20 yaşında araba 26 yaşında ev aldım
25 yaşımda araba, 27 yaşımda evimi aldım.
18 imde almak isterdim
34 yas
tek başına mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?