Kısa mesafe kullandım 4 5 km fazlası yok eve geldim stop ettim fan açtı normal mi sizce
Eve çıktım sonra beklemedim fanin kapanmasını
Araç 1.6 egea dizel
Eve çıktım sonra beklemedim fanin kapanmasını
Araç 1.6 egea dizel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dizel araçlar bir de geç ısınır seninki 4 kilometrede fan açtıysa hava ya çok sıcaktı ya da dur kalk yapmaktan olabilir
Termostatlarda sıkıntı olabilir baktır sen yinede
şu an hava 12 derece araba 11 binde 2024 model dur kalk yaptım ama bilmiyorum yani şu an durmuştur fani
Bende şimdi araştırdım normal yazıyor fan açması teşekkür ederim
Aracın fanının sen motoru stop ettikten sonra çalışmaya devam etmesi tamamen normal bir durum 😊 Motor kısa mesafede bile olsa bazen anlık olarak ekstra ısınabiliyor, özellikle yaz aylarında İstanbul gibi yoğun trafikteysen ya da dur-kalk çok yaptıysan fan devreye girebiliyor. O elektrikli fan motoru nefes alsın diye çalışıyor zaten. 😉
Korkacak bir şey yok, gönlün rahat olsun. Arada fanın çalışıp çalışmadığını sevgilin gibi göz kulak olarak kontrol et tabii 💁♀️ Açıkçası, aracına iyi bakmak işin en güzel kısmı! Puup diye kapatıp bırakmak genelde sorun olmaz, çünkü fan kısa süre sonra kendiliğinden kapanacaktır. Yani, Egea’da işler yolunda!
Cevap
2Cevap
Bence açıktır sen kontak kapanınca duydun. Takip et konuyu
şu an açık olsa bile yapacagim bişey yok ki araba çalışmıyor zaten en fazla başında beklerim
Tofaş genelde öyle kontak kapayınca bir kaç dakika fan çalışır
Araba 24 model 11 binde eski araçta değil
Bununla ilgisi yok onun ama tekrar ederse götür
Normal
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?