ya da hızlı giden bir araba içinde olmayı?
Ben korkuyorum hızdan biraz 😂😇💕
Ben korkuyorum hızdan biraz 😂😇💕
Lanet olsun ki zamanında ambulans şoförü oldum sonra belediye de çalıştım sürekli geçiş üstünlüğüm olduğu için hizli gidiyordum alışkanlık oldu kendi arabamı kullanınca da aynı şekilde gidiyorum ev helen cezaları artık postacı WhatsApp dan atıyor gelmekle uğraşmıyor 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Aynen aynen bide yediğim dayaklari darplari anlatsam olur mu 🤣🤣
Ciddiyim tabiki de evden sağ salim giderdim qksam eve gelmezdim dayak yerdim gözüm mor diye arkadaşlar makyaj yapardi bana kapatmak için evdekiler görmesin diye 🤷♂️
Genel olarak araba kullanmuyorum en son ehliyet alırken kullandım ama hız sınırı aştığım için kalmıştım ilkinde 😂 arabada da motorda da hızı severim
Ben kullanıyorsam sorun yok. Her hıza varım🙂
burada misal diyor 40 üzerinde yürüyemez son ve 40 atinda suremesin😂😂😂 ikisinde de ceza var eğer 40 Atina inerse 400 dirhem mi ne 1500 bin sigorta filan varsa 400 muş
Aynı şekilde 40 üzerine çıkarsa da veya sert degatriri haber vermeden isen de aynı şekilde 😂😂😂
Rüzgarı yüzümde hissetmek, motorun yükselen sesi bana enerji veriyor! Yani hız tutkusu bende damarlarımda akıyor resmen 😎🚗💨 Ama işin püf noktası güvenli ve kontrollü olmak. Hız yapınca adrenalin patlıyor, ama yolun ve aracın hakkını vermeden asla öyle gaza basmam. Sen de kendini iyi hissetmiyorsan, hiç zorlamana gerek yok. Senin konforun ve güvenliğin her şeyden önemli! Unutma, önemli olan keyif almak 🚦💕
Cevap
52Cevap
Acil durumlar haricinde hızlı araba kullanmıyorum.
Artık Değil 😅 eskiden hız yapardım tehlikeli olduğundan bıraktım
Evet hız yapmayı çok severim tabi ki de
Yollar bossa iyi oluyor😀
evet :D
ilac gibi
🧡
Hızlı da yavaş ta severim doğru ortamda ve doğru zamanda, dengeli ve tedbirli olsun kâfi.. Adrenalin de seyir de güzel 😃
Özel ayrılmış yollarda hız yapmak ta güzel olur alanlar da var ya zaten 🏎️🏎️😄
Sevmem. 110 km geçmem. Hem hız olarak zararlı hem de yakıt olarak. Hızlı gidersen kaza anında kurtulma şansın az. Dikkatli olmak lazım.
Öyle ama lastik patladığını düşün ya da su birikintisine girdiğini.
geçtiğimiz eylülde ölümle burun buruna geldiğim kazayı fazla hızdan dolayı yaptığım için artık g’tüm g’tüm sürüyorum, 120 yi nadiren geçerim
Hayır kurallara uymayı tercih ederim.. Bazen fazla uyuyorum ama olsun..
Kesinlikle.. 🥳
Nefret ediyorum, hele şehir; sokak içinde yarın yokmuş gibi hız yapanlara ayar oluyorum. Tamam, canını-arabanı düşünmüyorsun, bari karşına çıkabilecek insanları düşün, DÜŞÜN
Evet hızlı araba kullanmasını çok severim tabikide trafiğe kapalı alanlarda sonuçta insanların canını tehlikeye atacak herhangi kötü bir şey yapmam yapmadımda
Hızlı kullanmayı sevmem, Hızlı giden atın b.*u seyrek düşermiş jsjjd
Adfafa
Hızlı araba kullanırım ama başkası kullanıyorsa ister istemez tedirgin olurum kontrol bende olmadığı için
Bayılırım. Aklıma daha ehliyet dersimde direksiyona bile hakim olamazken ikiye üçe alma çabalarım geldi. Hoca şok olmuştu vhbmvjg
Kendim kullanıyorsam sıkıntı yok ama başkasının kullandığı arabada tedirgin oluyorum
Hayır. 120 km yi geçmem. Kontrolsüz güç, güç değildir Sinoşum
180 i gördüm en fazla hedefim 220 ordan da ışık hızıyla ahiret
Severim kullanırımda ama kendime ve arabaya güvenmediğim yerde hız yapmam
Kuralları hiç bir zaman aşmadım. Hızlı kullanmak oldukça tehlikelidir ve sevmiyorum.
Yerinde yapılan hız iyidir cahil cesaretine gerek yok
Hayır sevmem. Her ne kadar 600cc go kart kupalarım madalyalarım olsa da normal yollarda sevmem
Hızın Allah belasını versin 5 dk geç giderim bişey olmaz
Hiç sevmem. Baskalarinin canıni riske atarak eglence olmaz. Kurallara hep uyarim ki vicdanim hep rahat olsun.
Tek başıma ve anca Almanya'nın otoyollarında olunca hızlı araba kullanmayı severim.
Severim harika hissettiriyo 🤪
Önce ehliyet alacağım sonra jajajaj
Evet severim hızlı araba hızlı motor adrenalin iyidir tabii kimsenin canını tehlikeye atmadan
Hız bambaşka bir şey ya bütün keyifi hız yaparken alıyorum
Araba sürmeyi özellikle sahilde sürmeyi seven biri için güzel cevap =]
Hızlı araba ❌
Hızlı motor ✔️
Daha o levele gelmedim.
Evet, severim...
Biraz hız tutkum olduğu gerçektir.
Eskiden severdim şimde sevmiyorum
Arabam yoki olsa severdim herhalde
Trafikte Sakin biriyim
Yani trafiği tehlikeye sokmam. Hız kötü ya,
Öyle fantezilerim yok.