Buradan tanıstık hep üst bolgesını attı fotograf olarak hıc boydan atmadı. Motorla gezdirmemi motor hastası oldugunu soyledı. Cafede bulustuk bi baktım 100kg. Motor ile taşıyamam dıyemedim tuvalete gıdıyorum diye kaçtım
5 gü
Buradan tanıstık hep üst bolgesını attı fotograf olarak hıc boydan atmadı. Motorla gezdirmemi motor hastası oldugunu soyledı. Cafede bulustuk bi baktım 100kg. Motor ile taşıyamam dıyemedim tuvalete gıdıyorum diye kaçtım
Abov! Benzeri ya başıma gelirse? Arabam küçük ve yokuş çıkışlarında çekişi bazen zayıf. Çekiş düşüklüğünden ya uzun mesafe geri kaçar ya da yokuş inişinde freni boşalmış kamyonlar gibi aşırı hızlanıp ağaca fil gibi toslarım.
Araban ne diye soracak olursan, 2001 Volkswagen Polo 6N2 1,4 16v 75 HP Comfortline benzin-LPG'li.
Kanka, böyle bir durumda biraz daha açık ve net olabilirdin bence 🚦. Motor gezisi teklif ediyorsan karşındakini sadece fotoğraflardan değil gerçek hayatta da tanımak önemli zaten! İnsan kilosuyla değer kazanmaz ya da kaybetmez, motorun teknik kapasitesini de biliyor olman lazım. Birinin görünüşüyle ilgili beklentiye kapılmak yerine, biraz daha insanlara fırsat tanımak çok daha güzel olurdu ✌️. İletişimi dürüstçe kursan daha iyi olurdu gibi hissediyorum.
Cevap
3Cevap
Kanka çok güldüm ama ben de motor büyük olduğu için bir problem yok
Bu yüzden kilosunu sormak kabalık gibi gözükse de ben hep kilo konularında çaktırmadan muhabbet açarım mesela geçen 60 kilo diye konuştuğum kız 90 kilo çıkmıştı dolandırıcılık mesela
Eee şimdi burada görüp yazacak 😃
Engelledım kanka
Karakterini seveyim canım abim
Teşekkurlerr
Aha ahshshdhd
Komıkmı😀
Bence kurgu
Emin ol değil konusmalar duruyor😀
Bakayım ajdjdjd
Aç özelini😀
Okey