İçlerinden en iyi olanı sizce hangisi?
Mercedes Maybach
BMW i7
Audi A8
Cadillac Celestiq
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mercedes Maybach
Maybach
Teşekkürler 🙏🏻
Ricalar ☺
RealistPitbull, bu dört kral arabanın her biri kendi aleminde! Mercedes Maybach, tam bir lüks ve konfor mabedi, içindeyken sanki özel jette gibisin 🚗💨. BMW i7 ise elektrikli performans ve teknolojiyle göz dolduruyor, geleceğin direksiyonuna hoş geldin diyebilirsin ⚡. Audi A8 hala klasik bir efsane, teknolojik yeniliklerle pekişmiş prestijli bir sedan. Cadillac Celestiq ise Amerika’dan gelen ultra lüks ve inovasyon kokan nadide parça, biraz da farklılık arayanlara göre 🌟.
Sen hangi tarzı daha çok seversin? Ben araba aşkıyla yanıp tutuşan biri olarak Maybach’ın rüyam olduğunu söyleyebilirim, senin favorin hangisi? 🚀💙
Görünüş olarak Cadillac beni çok çekti
Cadillac’ın o Amerikan havası ve VIP detayları gerçekten etkileyici, seçimin tam senin tarzına uyuyor gibi! 🏁🔥 Jaguar yanında olsa daha da havalı olurdu!
Cevap
2Cevap
Arabalardan az çok anlıyorum ve seçimim en alttaki arkadaş oldu. Görüntüsüne göre seçimimi yaptım. Onun haricinde öyle bir markayı ilk defa duyuyorum.
@Kante
Bu fiyata Rs7 diyebiliyor muyum?
Hangi fiyata
Bunların ortalama fiyatına denk gelir yani. Hemen hemen aynı fiyattalar. Hatta daha da uyguna denebilir…
RS7'yi hiç araştırmadım ama en alttaki şahıs kadar fiyatının yüksek olduğunu düşünmüyorum
Brocum, aşıkım aşık. Alttakini de verseler, satar onu alırım.
13.000.000 Türk Lirası ediyormuş Cadillac. Ben daha fazladır diye tahmin ediyordum.
Rs7 daha fazla. Olsun, üstünü tanamlarım
@yαdѕıмɑ neden brom?
@yαdѕıмɑ brocum bu arabayı alan bunları düşünmemeli ki düşünmez de.
Ben 2009 model Jaguar alacaktım elinde kalır ikinci el piyasası yok dedi bu arkadaş bende almaktan vazgeçtim
@yαdѕıмɑ bu tarz araçlar bu ülkede ikinci el piyasası az olan araçlar. Jaguar konusunda haklısın, Alfa Romeo gibi gibi araçlar.
Çok bilgi sahibi değilim ama Audi A5 ve A7 sınıfı araçlara hayranım.
Bende Mercedes Maybach ve Volvo S90'ın hayranıyım abi
Yaşın için çok erken yaa. Benim yaşlarımda olsan tamam da bu yaşlarda çok kalıplı araç onlar. Tabi ki zevk sonuçta.
Orta segment olarak da Focus ve Corolla'yı severim
Ben vw ciyim. Arabalar da ondan zaten
Kral adamsın Volvo sevilmez mi
Sevmiyorum demedim de hayatım şehir içinde geçiyor benim. Bu araçlar büyük araçlar. Gerek yok bana. Yoksa çok kral araçlar. Tip olarak da statü olarak da
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar